מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון וולבוטריןתקווה25/12/2011
שלום רב
אני בת 20
לפני כשנתיים חוויתי התקף פסיכוטי והייתי במצב של היי, לאחר מכן בא דכאון רציני של כמה חודשים שכבר חלף
ועכשיו אני כבר עוד פעם בדיכאון 9 חודשים שעמיד לתרופות
אני מטופלת באביליפיי 10 מ"ג
מה היעילות של התרופה וולבוטרין עבורי? ניסיתי כבר כמה תרופות שלא הועילו ושמעתי דברים טובים על הוולבוטרין
האם אני יכולה לקבל את התרופה הזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון וולבוטרין - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל25/12/2011דורית שלום,
התאמת התרופה הינה עניין מאוד אישי. על אדם אחד היא יכולה להשפיע מצויין ועל אדם אחר כלל לא. לעיתים וולבוטרין יכול לעבוד טוב בנוסף לתרופות אחרות. רק הרופא שמכיר אותך ואת מצבך יכול להחליט האם תרופה זו מתאימה לך או לא. יתכן ושווה לשקול אפשרות של גרייה מגנטית למוח TMS בנוסף לתרופות. טיפול ב TMS הוכיח את עצמו כיעיל למצבי דיכאון. מידע על טיפול בגרייה מגנטית למוח ניתן למצוא אינטרנט.
תרגישי טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופאה
תקווה25/12/2011רציתי ופניתי לטיפול בגריה מגנטית, אך הם סירבו לקבל אותי כי יש הסטוריה של אפילפסיה במשפחה
ולפי מה שהבנתי לא מקבלים אנשים עם נטיה אפילפטית
שאלתי על הוולבוטרין היא תאורטית- נוכח העובדה שחויתי התקף פסיכוטי- האם אוכל לקבל אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופאה - תגובה
ד''ר אלונה גוברמן29/12/2011שלום. לאנשים שסובלים מאפילפסיה וקרובי משפחה שלהם מדרגה הראשונה לא עושים גרייה מגנטית.
וולבוטרין לא מומלץ למישהו שנמצה במצב פסיכוטי או עבר בתקופה אחרונה התקף פסיכוטי.
תדברי עם מטפל שלך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)