שאלה קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה קשה
    נעם
    02/02/2008

כבר המון זמן שאני סובל , העניין הוא שאני לא בטוח ממה... אני ללא הרף לא מפסיק לחשוב על מה אנשים חושבים עלי ואני מנתח כל מצב ,בדכ בצורה שלילית ולא מציאותית מסתבר. חשבתי שיש לי חרדה חברתית ,אבל הפסיכולוגית שלי אמרה שזה מורכב,וזהו. עצם זה שאני לא יודע מה יש לי גורם לי לאי ודאות על עצמי וחוסר ביטחון. אני נמנע ממצבים חברתיים בעיקר בגלל פחד שלא יקבלו אותי או יאהבו אותי ופחד מהסבל של להיות במצב הזה. המחשבות ללא ספק גורמים בתוכי לדיאלוג תמידית מעצבנת על מה שקורה מסביבי ואיך להתבטות כך שאני אהיה מקובל . אפשר לסכם ולאמר שאני רגיש ומודע לעצמי בפרט ולסביבה בכלל.
    אז מה יש לי??
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה קשה

הוספת תגובה

• בהצלחה -

לולי
    05/02/2008

הייתי שם, ממליצה לך לפנות לפסיכיאטר כמה שיותר מהר - היום אני כבר אחרי הטיפול ואחרי הכדורים - חיים אחרים....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קשה

06/02/2008

לנעם שלום
    חרדה חברתית הינה אבחנה מאוד רחבה. היא מתאימה לתיאורם שאתה כותב. כמובן שפורום לא המקום לעשות אבחנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו