נימול וחרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נימול וחרדה
    מירה
    03/02/2008

שלום.
    לפני כשנה עקב משבר רגשי החלו לי נימולים בפנים בעיקר צד שמאל בלחי סביב בעין ובתוכה
    בדיקה רגילה אצל ניורולוג === נאמר לי שהכל תוצאה של מתח. מטופלת בקלונקס 0.5. חצי כדור.
    לאחר זמן מה הנימולים פסקו לכמה חודשים.
    ועכשיו זה שוב חזר
    איך להתייחס???זה כשלעצמו מכניס למתח וחרדוות
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נימול וחרדה

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    06/02/2008

מירה שלום,

תחושת הנימול בהחלט יכולה להיות תגובה של הגוך למצב של חרדה / לחץ. במצב כזה תנסי לא להילחץ מהתחושה, נסי להגיד לעצמך שזה סימפטום של חרדה, זאת תחושה מאוד לא נעימה אבל ממש לא מזיקה ולכן לא צריך לפחד ממנה. תני לתחושה לעבור. אם לא תלחצי זה יעבור תוך מספר דקות (עד 20 דקות ). שליטה עצמית יכולה לסייע לך להתמודד עם תחושות לא נעימות אלה ולצמצם אותן עד שהן יעלמו.

טיפול התנהגותי - קוגניטיבי יכול לעזור לך לשלות בתחושות הנימול ולהתמודד עם הלחצים בכלל.
    אשמח לענות על שאלות נוספות,

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אירנה על ההתיחסות

מירה
    09/02/2008

הדברים קצת מסתבכים....גם חולשות ו....
    השאלה האם ידוע לך היכן בירושלים במחיר הוגן
    והאם דרך הקופה ישנה אפשרות( קופת חולים כללית)
    אני דיי חרדתית....וזה מוביל אותי למקום לא טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בחרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    09/02/2008

מירה שלום,

כדאי שתבררי בקופת חולים שלך לגבי מטפלי CBT. בנוסף, יש אירגון של מטפלי CBT נקרא "איטה" את יכולה לפנות לשם ולברר מי מטפל באזור ירושלים (לגבי מחירים אין לי מידע האם הם הוגנים).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו