מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות במשך שנתייםאוריאל15/01/2012
שלום אני אוריאל בן 25, סובל במשך שנתיים מחרדות מחיי היום יום.
אתחיל מכך שכבר שנתיים אני לומד משהו שאני לא רוצה בגלל לחץ שהמקצועות האהובים עליי לא יפרנסו אותי בכבוד ואם בכלל אשיג עבודה בתחום.
כרגע אני נמצא בתהליך של עזיבת הלימודים ומעבר לתחומים שמעניינים אותי.
החרדות שיש לי הן כמובן מהלימודים שאני לא אוהב, פחד מאנשים, פחד מהשקעה.
בכל תחום שיש לי אני מפחד וסובל מחרדות חוץ מהתחום הזוגי בו יש לי חברה קרוב ל-5 שנים ואולי ההרגל אליה נותנים לי ביטחון כשאני איתה, אבל חוץ מהקשר הזה אני מקבל תחושת חרדה מכל דבר.
בעניין המקצוע, אני יודע שאם אני עובר ללמוד את מה שמעניין אותי אני אצטרך לעבוד במשך 5-10 שנים בעבודות מזדמנות, בשכר נמוך והדבר גורם לי לחרדות.
יש לי בעיות ביטחון, ועבודות מסוג אלה דורשות ביטחון עצמי גבוה, אסרטיביות, ויכולת ליקוק גבוהה כדי להגיע לאן שהוא, ואצלי אין שום דבר מאלה.
בגילי המון אנשים כבר נכנסים ליציבות ואני עדיין לא קרוב לשם.
אשמח לעזרה,
בברכה אוריאל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות במשך שנתיים - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל15/01/2012היי אוריאל,
אני שמחה לשמוע שאתה עובר לתחום שאתה אוהב לעסוק בו ועל כך שחמש שנים יש לך חברה שמקנה לך תחושת ביטחון. אתה בהחלט בדרך ליציבות. ביטחון עצמי, אסרטיביות וכו׳ ניתן לחזק בפסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית CBT. זהו טיפול קצר, ממוקד ומאוד יעיל.
בהצלחה מכל הלב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)