זייבן או ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זייבן או ציפרלקס
    אלי
    05/02/2008

שלום אני בן 21 סובל כבר כמה שנים מדיכאון מחרדות ודאגות יתר ותמיד הדחקתי את זה שזה אומר הייתי משחק אותה שהכול בסדר להורים לחברים אבל בפנים הייתי פשוט סובל ובמשך כל השנים ידעתיי שיש לי בעיה כל שהיא אבל לא יכולתי להגדיר אותה אז פשוט חייתי עם זה עד לפני חודש לא יכולתי יותר הלכתי לפסיכיאטר והוא איבחן אצלי דיסטימיה והמליץ לי על ציפרלקס ואני לא רציתי בגלל התופעות לוואי שלו בעיקר החשק המיני אז הוא המליץ לי על הזייבאן{למרות שלא משתמשים בא בישראל כתרופה נגד דיכאון} התחלתי עם הזייבאן לפני שבוע וזה עושה אותי ממש עצבני ומגביר לי את החרדות ועכשיו אני ממש עובד עצות ולא יודע מה לעשות רציתי לדעת האם כדאי לי להתחיל עם הציפרלקס למרות דיכוי החשק המיני או שפשוט לתת לזייבאן עוד שבוע שבועים לראות אולי זה בכל זאת יעבוד? השאלה היא מה יותר טוב לדיסטימיה זייבן או ציפרלקס או משהו אחר??תודה מראש אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי נ.ב עשיתי הרבה סמים מכל הסוגים עד גיל 19 בערך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זייבן או ציפרלקס

הוספת תגובה

• זייבן או ציפרלקס

06/02/2008

לאלי שלום
    גם זייבן וגם צ'פרלקס טובים לדיסטימיה. עצבנות יתר הינה תופעה ידועה של זייבן ואמורה לעבור. תן לזה עוד זמן אלה אם התופעה היא משמעותית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס

אלי
    29/02/2008

תודה על התיחסות אז מה שקרה זה שהפסקתי עם הזייבאן והתחלתי עם ציפרלקס לפני שבועים וחצי והרגשתי שיפור בהרגשה בימים הראשונים{למרות שזה עושה אותי מאוד מאוד עייף}אבל אחרי שבוע הכול חזר לי ואני לא מסוגל לצאת עכשיו מהבית {ויש לי הרבה דברים שאני חייב לעשות ואני לא מסוגל בגלל החרדות} בגלל כל החרדות. השאלה שלי האם אני צריך להחליף כדור?או לעלות את המינון או מה?? אני כבר מיאוש ולא יודע מה לעשות האם זה יעבור לי אי פעם ואני יוכל לתפקד כמו בנדאם רגיל תודה מראש נ.ב עשיתי הרבה סמים בחיים מכל הסוגים בעיקר כימקלים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ואלי

אלי
    29/02/2008

רציתי לדעת בכללי האם יש תרופה שמשפיעה מהיום להיום סתם לידע הכללי תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ואלי

29/02/2008

שימוש בסמים אצל אדם שסובל מקשיים נפשיים הינה דרך בטוחה לצרות גדולות יותר!
    אינני מסוגל להמליץ לך מה לעשות עם התרופה שאתה מקבל. אני יכול לומר לך שהמינון של צ'פרלקס יכול להגיע גם ל 30 מג ליום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס?

אלי
    01/03/2008

תודה פרופ' ליאון גרינהאוס על התיחסות המהירה אני רוצה לציין שעשיתי סמים בעבר אני כבר שנתיים לא נוגע בכלום וכמובן שאני יודע את הנזק שזה עושה.{יכול להיות שכל המצב שלי זה בגלל הסמים}
    האם אתה ממליץ לעלות את המינון?
    והאם זה הגיוני שבגלל הכדור אני כל כך עייף כל הזמן עד שאני מסוגל לישון חצי יום ולהמשיך להיות עייף בחצי השני?ולהמשיך להרגיש חרדות עד כדי כך שני לא מסוגל לצאת מהבית?
    והבעיה הכי גדולה שלי ככרגע זה שאני צריך לטוס לחו"ל עוד כמה ימים ולהתמודד עם החיים שם עם כל החרדות והדיכאון..
    בקיצור אני קצר בזמן ורציתי לדעת עם יש תרופה שמשפיעה תוך ימים ספורים?
    ותודה עוד פעם אלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס?

01/03/2008

לאלי שלום
    המלצות אישיות רק דרך המטפל שלך. אני יכול לתת הנחיות כלליות בלבד. אין ספק שתרופה יכולה לגרום לעייפות מאוד גדולה. לחרדה תרופות זקוקות ל 2-3 שבועות עד שהם משפיעות. רק תרופות כמו קלונקס או קסנקס עובדות מהר כל כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך

אלי
    03/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס וגודש באף

אלי
    07/05/2008

שלום שמי אלי ואני לוקח ציפרלקס כבר חודשים וחצי עקב חרדות ודיכאון הכדור עושה את העבודה שלו למרות שהוא גורם לי להיות עייף כמעט כל הזמן.אבל אני מוכן להשלים עם זה העיקר שאני ירגיש טוב.אבל לפני שבועים התחיל לי גודש באף אמרתי לעצמי יום יומים וזה יעבור אבל עכשיו עברו כבר שבועים וחצי ואף שלי עדיין סתום.בלי הטיפות לאף שקוראים להם AFRIN אני לא יכול ללכת לישון רציתי לדעת עם זה בגלל הציפרלקס או סתם אלרגיה לאביב למרות שהייתי בתאילנד ובארץ רוב החורף ושם חם {אני גר בחו"ל במדינה קרה שאביב רק עכשיו מתחיל} ואם זה כן הציפרלקס וניראה לי שזה זה האם זה זמני וזה יעבור מתישהוא.(בקיצור מה לעשות} ורציתי לציין שזה בחיים לא קרה לי אשמח לתשובה תודה מראש אלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף

אלי
    10/05/2008

ד"ר אפשר תשובה בבקשה זה קצת דחוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף

10/05/2008

לאלי שלום
    רשמתי לך באנגלית רשימה ערוכה של תופעות לוואי של cipralex. כתוב באופן ברור שמלאות באף הינה תופעה מוכרת אבל פחות שכיחה. אתה צריך להתייעץ עם הרופא שלך כדי להחליט. נשמע שאתה מאוד סובל לכן כדי לשקול שינוי.

More common: constipation; diarrhea; dizziness; nausea; dry mouth; increased

sweating; ejaculation delay; gas in stomach; heartburn; inability to have or keep an erection; impotence; loss in sexual ability, desire, drive, or performance; stomach pain; insomnia; trouble sleeping; unable to sleep; decreased interest in sexual intercourse; sleepiness or unusual drowsiness
    Less common: abdominal pain; loss of appetite; cough; decreased appetite; diarrhea; chills; fever; general feeling of discomfort or illness; headache; joint pain; muscle aches and pains; nausea; not able to have an orgasm; pain or tenderness around eyes and cheekbones; runny nose; shivering; shortness of breath or troubled breathing; sneezing; sore throat; stuffy nose; sweating; tightness of chest or wheezing; trouble sleeping; unusual tiredness or weakness; vomiting

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו