חסיון רכישת ציפרלקס דומיו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסיון רכישת ציפרלקס דומיו
    Me
    23/01/2012

ערב טוב,
    רופא המשפחה הגיע למסקנה שכדאי שאקח ציפרלקס לטיפול בדיכאון קליני.

בדקתי את תופעות הלוואי הפיזיות לפני ואחרי הטיפול ואני מקבל עלי את התופעות האפשריות.
    אולם לפני שהוא רושם לי את המרשם ולפני שאני רוכש את התרופה, אני מבקש לברר האם אי פעם משהו יוכל לדעת שקבלתי תרופה זו?
    האם ישנם מקומות עבודה השולחים לפוליגרף שבו שואלים אודות השימוש בתרופה?
    האם יכולה להיות לשימוש בתרופה השפעה על אופק תעסוקתי?
    האם עדיף לא לקחת את התרופה אם אני חושש מכך שהדבר ישפיע על עתידי המקצועי הן בשירות המדינה, הן בחברות בטחוניות וכו'?
    תודה על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חסיון רכישת ציפרלקס דומיו - תגובה

שרון לויט
    25/01/2012

שלום לך,
    שאלתי בעבורך מספר אנשים שעובדים במקומות מהסוג שציינת. לדעתם, נטילת תרופות פסיכיאטריות אכן יכולה להפריע במקומות הדורשים סיווג בטחוני. לא ברור אם אפשר להשיג את המידע הזה, או שמתפקידך למסור אותו. בנוסף, לא ידוע על מקומות עבודה שמעבירים בדיקות פוליגרף לגבי הנושא הזה. יש לציין, שמקורות המידע שלי הנם מועסקים ולא מעסיקים.
    המלצתי היא לברר עם הפסיכיאטר שלך (ואולי עם גורם מטפל נוסף) האם הטיפול התרופתי הוא הכרחי, ואם ישנן דרכי טיפול נוספות שיכולות לסייע לך- למשל טיפול התנהגותי קוגניטיבי (CBT), שלא מערב שום הליך פיזי, או טיפול בגרייה מגנטית למוח.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו