עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    מישהו
    24/01/2012

אני בת 13 וכבר חצי שנה לא אוהבת את החיים שלי כמו שהם וניסיתי לחנוק את עצמי פעם אחת אבל אני פשוט לא הצלחתי לעשות את זה אבל מחשבות התאבדות זה דבר שעובר לי לא מעט בראש. אני לא אוהבת את איך שאני נראית וניסיתי הרעבה 2 חודשים אבל הפסקתי כי ההורים שלי כמעט וגילו ועכשיו אני אוכלת רק כשהם מסתכלים עליי. אני סובלת מבעיות קשב וריכוז וההורים שלי מכריחים אותי לקחת ריטלין אבל אני מחביאה את הכדורים כדי שהם לא יראו שאני לא לוקחת. אני מרגישה כאילו אם אני לא יהיה פה: בכיתה שלי, בבית שלי, בחוג שלי, בשכונה שלי אז לא יהיה אף שינוי ולהפך אנשים יוכלו לחיות את החיים שלהם לגמרי בסדר גם אם הם לא היו מכירים אותי. אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי ואני לא רוצה ללכת לפסיכולוג כי מכריחים אותי ללכת ואני ממש לא רוצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    24/01/2012

שלום לך,

צר לי מאוד לשמוע על מצבך. נשמע שאת מאוד סובלת, לא מרוצה מעצמך ומהחיים שלך ויחד עם זאת מסרבת לקבל עזרה. אני מאוד ממליצה לך לשוחח על מצבך עם אדם קרוב שאת סומחת עליו או לפנות לעזרה אנונימית דרך אינטרנט (למשל סה"ר). את יכולה להקל על עצמך אם תשתפי פעולה ותסכימי לקבל עזרה.

אני כאן בשבילך,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל עדיין

מישהו
    25/01/2012

הזכרת בתשובה שלך את סה"ר ואשמח לדעת מה זה לא שמעתי על ארגון שכזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל עדיין - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    25/01/2012

היי,

נסי להקליד בגוגל: סה״ר - סיוע והקשבה בקשת.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו