מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהמישהו24/01/2012
אני בת 13 וכבר חצי שנה לא אוהבת את החיים שלי כמו שהם וניסיתי לחנוק את עצמי פעם אחת אבל אני פשוט לא הצלחתי לעשות את זה אבל מחשבות התאבדות זה דבר שעובר לי לא מעט בראש. אני לא אוהבת את איך שאני נראית וניסיתי הרעבה 2 חודשים אבל הפסקתי כי ההורים שלי כמעט וגילו ועכשיו אני אוכלת רק כשהם מסתכלים עליי. אני סובלת מבעיות קשב וריכוז וההורים שלי מכריחים אותי לקחת ריטלין אבל אני מחביאה את הכדורים כדי שהם לא יראו שאני לא לוקחת. אני מרגישה כאילו אם אני לא יהיה פה: בכיתה שלי, בבית שלי, בחוג שלי, בשכונה שלי אז לא יהיה אף שינוי ולהפך אנשים יוכלו לחיות את החיים שלהם לגמרי בסדר גם אם הם לא היו מכירים אותי. אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי ואני לא רוצה ללכת לפסיכולוג כי מכריחים אותי ללכת ואני ממש לא רוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל24/01/2012שלום לך,
צר לי מאוד לשמוע על מצבך. נשמע שאת מאוד סובלת, לא מרוצה מעצמך ומהחיים שלך ויחד עם זאת מסרבת לקבל עזרה. אני מאוד ממליצה לך לשוחח על מצבך עם אדם קרוב שאת סומחת עליו או לפנות לעזרה אנונימית דרך אינטרנט (למשל סה"ר). את יכולה להקל על עצמך אם תשתפי פעולה ותסכימי לקבל עזרה.
אני כאן בשבילך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל עדיין
מישהו25/01/2012הזכרת בתשובה שלך את סה"ר ואשמח לדעת מה זה לא שמעתי על ארגון שכזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל עדיין - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל25/01/2012היי,
נסי להקליד בגוגל: סה״ר - סיוע והקשבה בקשת.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)