דיכאון עמיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון עמיד
    מיכל
    25/01/2012

יש לי דיכאון עמיד הרבה שנים מצבי קשה ביותר אין לי קשר עם שום רופא פסיכיאטור יותר. אני לא מאמינה לרופאים . מילאו אותי בתרופות שלא עזרו גם מכות חשמל לא הועילו. אנני נוטלת כל יום קלונקס 0.5 האם זה מזיק? האם דיכאון לא מטופל יכול להביא למחלת נפש אחרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון עמיד

הוספת תגובה

• דיכאון עמיד - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    25/01/2012

מיכל שלום,

צר לי מאוד לשמוע שכל מה שעשית כדי להתגבר על דיכאון לא עזר ועדין את חווה תסמינים של דיכאון חזק. האם ניסית טיפולים לא תרופתיים כגון גרייה מגנטית למוח TMS? ניסית לשלב טיפול התנהגותי קוגניטיבי CBT?
    אל תתייאשי, תמשיכי לנסות למצוא פתרונות שיקלו על מצבך. נסי חוות דעת נוספת אצל מומחה אחר. דיכאון, הוא זה שגורם לראות את מצבך. ואת עתידך באופן שלילי. אל תוותרי!

חזקי ואמצי,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גריה מגנטית

מיכל
    25/01/2012

גריה מגנטית עבורי זה כמו סוכריות. עברתי כבר 25 ניזעי חשמל שהועילו במעט מאוד...............

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני במצבך...

שקד
    25/01/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרייה ..

אייל
    01/02/2012

היי מיכל .!
    אני מבין שחווית גריה מגנטית .. האומנם ? זה עוזר ..
    אשמח מאוד לשמוע ממך .. ותספרי לי על זה .
    תודה לך .
    רק בריאות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו