מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יוצא מדיכאוןעזרא28/01/2012
שלום,
לאחרונה אני מרגיש שאני יוצא מדיכאון שהייתי שקוע בו למשך כמעט שלוש שנים, שבמהלכן איבדתי את כל הטעם של החיים, ניתוק מחברים, מקרובי משפחה, מפרנסה מחיי חברה כמו לצאת לבלות עם חברים וכו...פשוט הייתי סגור עם עצמי. לאט לאט אני מרגיש שאני יוצא מזה בלי שום טיפול פסיכולוגי או אחר. לפני כחודשיים אמרתי לעצמי שאני חייב להתחיל חיים חדשי ולאחר כמה ימים מצאתי עבודה דרך האינטרנט ותודה לאל לאחר ראיון עבודה קצר התחלתי לעבוד. אני מנסה להכיר אנשים חדשים בחיים שלי אבל אני לא יודע איך בדיוק לעשות את זה. לפני תקופת הדיכאון הייתי בחור פעיל מאוד ולא התקשתי בשום דבר בחיים, פשוט כל דבר הלך לי חלק, הייתי מכיר בחורות בקלות, יוצר קשר עם אנשים בקלות וכל מי שסביבי אהב אותי והתחבר אליי בקלות. אבל היום כל האנשים שאני מנסה לדבר איתם לא מקשיבים לי ואפילו הגיעו לאזניי שמועות שאני מדבר ומתנהג כמו ילד. אני פשוט מתקשה לדבר עם האנשים ורוב הזמן בגלל זה אני מעדיף לשתוק. כל הדבר הזה מתסכל אותי ומרגיש כמו בור שלא יודע מה מהחיים שלו. מה אני צריך לעשות?? אני בן 27 וממש רוצה להכיר בחורה לחיים שלי אבל אני מתוסכל בעניין יצירת קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוצא מדיכאון - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל28/01/2012היי,
אני מאוד שמחה לשמוע שאתה יצאת מדיכאון בכוחות עצמך. זה מעיד על כוחות חזקים. לפי מה שאתה מתאר פעם היית יכול ליצור קשרים חברתיים וכעת יכולות אלו נחלשו. ניתן בהחלט לשפר, לחזק וללמוד מיומנויות חברתיות. גם לשפר כישורים שיעזרו לך לפשר את התנהלותך בפגישות הכרות עם בנות.
אשמח לעזור,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)