מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לדוקטור אירנה אלונה שרוןדורון01/02/2012
תרשו לי להביע דעה על סמדר בת 50. אני מבין את סמדר,לא קל לה,מתאר לעצמי מה ואיך היא מרגישה,אילו ימים ולילות היא עוברת,בבית ומחוצה לו ובכלל בכל מקום,הרגשה כללית ומצבי רוחה. אני סבלתי לפני כשנתיים 4 חודשים מכאבים נוירופתיים,בבדיקת סיטי מצאו אצלי בעיה ראומטיזמית (דרמטומיוזיטיס) באזור קרסול וכף רגל ימין,דרך מרפאת כאב קיבלתי מרשם של שתי תרופות ריטוקסימאב וליריקה כל יום לפני ואחרי ניתוח במהלך אישפוז ולאחריו כל חודש זריקת סטרואידים. כהיום אני ממשיך עם ליריקה 300 מג פעם ביום,בלילה אחרי ארוחה,מרגיש מצויין ללא שום סימן קודם וללא שום כאב נוירופתי וישן ללא כדורי שינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדוקטור אירנה אלונה שרון - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל01/02/2012דורון שלום,
אני מאוד שמחה לשמוע שליריקה עזרה לך! אני בהחלט חושבת שחשוב מאוד למצוא את התרופה שתשפר את המצב. תמיד שווה להיתעץ עם רופא פסיכיאטר.
תודה על התייחסותך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)