מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למנהלות הפורום הנכבדותאודי03/02/2012
שלום רב לכן. אני גרוש בן52 ממרכז הארץ. מועסק כמאבטח באחד הקניונים ועובד במשמרות. אינני רופא ולא עוסק בשום תחום ברפואה. לא מתחזה לרופא ולא מתיימר להיות רופא בתחום כלשהו. הסקרנות גוברת עליי במרבית הנושאים בחיים,בין היתר נושאים שונים גם ברפואה. מתעניין לומד וקולט דברים ואנשים למיניהם,באינטרנט ומחוצה לו. לפעמים מגיב לאנשים בהתייחסות להודעותיהם ותגובותיהם בפורומים שונים,בין היתר גם כאן. אינני בוש להודות,שהנני בור בדברים,שאינם ידועים לי. רחוק אני להיות משכיל או חכם תיאורטית או פרקטית,בדבר מה. אני בן אדם פשוט ורגיל, בשר ודם,כמו כולם. מביע דעה לגבי אדם/נושא כלשהם ומכוונם אל הדרך הראויה, אך לטוב/לרע לא אני,אלא הישות האין סופי,העילאי והנשגב מכל. תודתי העמוקה נתונה לכן. סוף שבוע נפלא ושבת נהדרת לכן ולכל בית ישראל. אליכן בכבוד והערכה,אודי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למנהלות הפורום הנכבדות - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל03/02/2012אודי שלום,
תודה לך על תגובתך ואשמח מאוד להמשך השתתפותך בפורום. גם גולשים אחרים מוזמנים להגיב ולהשתתף. אשמח מאוד למעורבות של גולשים אחרים. דעתכם חשובה לנו מאוד!
אודי, תרגיש בנוח להגיב, להביע את דעתך, לכתוב לנו ולגולשים!
סופ"ש נפלא,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודי,אילו מילים ומשפטים
מבקר הפורומים03/02/2012שמעתי עליך בפורום אחר ונכנסתי לכאן להיתרשם ממך. התתיחסות שלך אל אנשים,מושגים שלך בנושאים שונים בחיים,איך שהגדרת את עצמך ואת אלוהים. אתה נשמע לי הוגה דעות,זן נדיר. שבת שלום וכל טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)