תגובתי לענת בת40

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובתי לענת בת40
    אודי
    03/02/2012

שלום רב ענת. בנוגע לעישון-אין דבר כזה לא יכול/ה להפסיק לעשן,יש לא רוצה. עד לפני כשנה הייתי מעשן כמעט קופסה כל יום. כשהיחלטתי להפסיק לעשן,ירדתי כל יום בכמויות עד שהגעתי לסיגריה אחרונה של אותה קופסה ולאחריה זהו,היפסקתי לעשן. מאז אני לא סובל להריח עשן סיגריות. ענת,סיגריות הן הרגל מוחי,בראש יותר מאשר ביד ולכן גם את יכולה להפסיק לעשן בכלל מהיום,אם את רוצה. סביר להניח,שאת סובלת מעצבנות גנטית. לדעתי את צריכה להיבדק אצל נוירולוג או נוירופתולוג לאבחון וקביעת סוג של עצבים ומקורם לפי בדיקת eeg סביר להניח,שאת סובלת מטיניטוס ו/או בע"ש צווארי קיימת אצלך בעיה ספציפית,שמקרינה אל האוזניים והגרון והם גורמים לך לכאבים ותחושות שציינת,אפשרות לרפואה כירורכית לאיבחון וטיפול. בדיקות בלוטת התריס ותרבית שתן. ללא בדיקות ומימצאים,לא תדעי לעולם ממה את סובלת,מה גורם למה,מה קשור למה ומה מקרין לאן אצלך וטיפולים בהמשך. סבורני,שלא הטרחתייך מקריאת דבריי. שבת שלום,תיהי בריאה וכל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובתי לענת בת40

הוספת תגובה

• תגובתי לענת בת40 - תגובה

שרון לויט
    03/02/2012

אודי היקר,
    יפה שאתה משקיע ומגיב לאנשים בפורום בצורה ארוכה ומפורטת. בקשה לי אליך- אתה יכול בבקשה לשרשר את תגובותיך לתגובות של האנשים שאתה מגיב להם, במקום לפתוח הודעה חדשה? זה יוצר בעיה ויזואלית בפורום.
    שבת שלום,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרון,עבר טוב ושבת שלום

אודי
    03/02/2012

בקשתך מקובלת עליי התייחסתי אליה גם כהערה. אם כתבתי דבר מה למישהוא/י לא במקום או לא כראוי לכן או למישהוא/י,סליחה אני מצטער.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו