מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תגובתי לענת בת40אודי03/02/2012
שלום רב ענת. בנוגע לעישון-אין דבר כזה לא יכול/ה להפסיק לעשן,יש לא רוצה. עד לפני כשנה הייתי מעשן כמעט קופסה כל יום. כשהיחלטתי להפסיק לעשן,ירדתי כל יום בכמויות עד שהגעתי לסיגריה אחרונה של אותה קופסה ולאחריה זהו,היפסקתי לעשן. מאז אני לא סובל להריח עשן סיגריות. ענת,סיגריות הן הרגל מוחי,בראש יותר מאשר ביד ולכן גם את יכולה להפסיק לעשן בכלל מהיום,אם את רוצה. סביר להניח,שאת סובלת מעצבנות גנטית. לדעתי את צריכה להיבדק אצל נוירולוג או נוירופתולוג לאבחון וקביעת סוג של עצבים ומקורם לפי בדיקת eeg סביר להניח,שאת סובלת מטיניטוס ו/או בע"ש צווארי קיימת אצלך בעיה ספציפית,שמקרינה אל האוזניים והגרון והם גורמים לך לכאבים ותחושות שציינת,אפשרות לרפואה כירורכית לאיבחון וטיפול. בדיקות בלוטת התריס ותרבית שתן. ללא בדיקות ומימצאים,לא תדעי לעולם ממה את סובלת,מה גורם למה,מה קשור למה ומה מקרין לאן אצלך וטיפולים בהמשך. סבורני,שלא הטרחתייך מקריאת דבריי. שבת שלום,תיהי בריאה וכל טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובתי לענת בת40 - תגובה
שרון לויט03/02/2012אודי היקר,
יפה שאתה משקיע ומגיב לאנשים בפורום בצורה ארוכה ומפורטת. בקשה לי אליך- אתה יכול בבקשה לשרשר את תגובותיך לתגובות של האנשים שאתה מגיב להם, במקום לפתוח הודעה חדשה? זה יוצר בעיה ויזואלית בפורום.
שבת שלום,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון,עבר טוב ושבת שלום
אודי03/02/2012בקשתך מקובלת עליי התייחסתי אליה גם כהערה. אם כתבתי דבר מה למישהוא/י לא במקום או לא כראוי לכן או למישהוא/י,סליחה אני מצטער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)