מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עצהשיר04/02/2012
שלום אני שיר בת 20. השתחחרתי מהצבא לפני כמה חודשים. מיד אחרי הצבא עשיתי פסיכומטרי ועבדתי בו זמנית. באותה תקופה היה לי הרבה לחץ. רבתי עם החבר שלי ועם החברות והתפטרתי מהעבודה. הרגשתי מרוסקת נפשית ופיזית. לפני כחודש עשיתי את הפסיכומטרי אך אני עדיין מרגישה שאני מתמוטטת. אין לי כוח לקום בבוקר ולעשות דברים. חשוב לציין שהכל בסדר איתי ועם החברים ושיש לי עבודה אחרת. האם עלי לפנות לאיש מקצוע או לנסות לטפל בעצמי לבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עצה - תגובה
שרון לויט04/02/2012היי שיר,
טבעי שתרגישי שקשה לך לתפקד לאחר תקופה קשה ולחוצה, שלוותה בהרבה שינויים בחייך. לדעתי, את יכולה לתת לעצמך תקופה מסוימת להתאושש, ואם את רואה שהמצב לא משתפר בקצב שאת רוצה- את יכולה לפנות לאיש מקצוע. חשוב מאוד לעשות פעילות גופנית, לשומר על תזונה מאוזנת, ולעשות דברים שעושים לך טוב. אם יש לך זיקה לאמנות או יצירה, זה הזמן לתת ביטוי לרגשות דרכן. ניתן גם לקחת תוספי תזונה- למשל אומגה 3, שעוזר מאוד לשיפור מצב הרוח ולריכוז כשנוטלים אותו לטווח ארוך.
ייתכן מאוד, שלאחר תקופת הסתגלות ל"חיים החדשים" והשלמה עם הדברים שאינם עוד, תרגישי מחוזקת ומתפקדת גם ללא עזרה מקצועית. אולם, כמו שאמרתי- אם לא (או שלא מספיק), את בהחלט יכולה להיעזר באיש מקצוע.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)