מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהטיו09/02/2012
שלום דר בן 30 לקחתי 4 שנים ריסטל והיה מהמם כדור ליום 20 מלגרם לפני 7 חודשיים עקב לחץ מאוד גדול בעבודה הופעו לי חרדות קצת הרופא לא העלה לי את המינון החליף לי את זה לצפרלקס ופשוט הפך את החיים שלי לגיהנום אני לא מצליח לקחת את התרופה הזו אם אני לוקיח כדור שלם עושה לי תחושת ניתוק או שהכל כמו סרט ממש איבוד תחושה בחצי כדור אני מסתדר .כבר ידעתי שהכדור הזה ממש לא מתאים לי אני רוצה לחזור לריסטל האם אני יכול לחזור אליו היום אני לוקיח חצי כדור צפרלקס אך אכל להפסיק ולחזור לאט לאט לריסטל האם אני יכול ?? הכל אני עושה באופן פרטי אבל די נמאס לי מהצפרלקס הזו היא ממש הרסה לי את החיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד''ר אלונה גוברמן21/02/2012שלום. אני מאוד ממליצה לפנות לפסיכיאטר המטפל . יכול להיות שתרופה לא מתאימה לך. היום קיים מגוון תרופות נוגדי דיכאון וחרדה מקבוצות שונות.
בנוסף ניתן לשלב תרופות עם פסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). טיפול CBT הינו קצר וממוקד והוכיח את יעילותו מבחינה מחקרית וקלינית בארץ ובעולם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)