מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיהודה12/02/2012
שלום בן 32 משקל 78 גובה 1.75
אתמול אחר הצהריים לאחר שקמתי מהשינה ראיתי שנוזל לי דם מהאף (זרימה ממש חלשה)
נורא נבהלתי!!! (פעם ראשונה) קמתי מהמיטה ורצתי לשירותים,נתתי שתן ומייד לאחר מכן היה לי הזעה קרה חזקה בכול הגוף(ממש הייתי מיים) היו לי בחילות.חזרתי למיטה מייד לשכב וכול זה חלף לאחר 10 דקות בערך.(ההזעה חלפה מייד שחזרתי לשכב.)
אשמח לשמוע את חוות הדעת של הד"ר מה היה לי? ומדוע היה לי הזעה קרה חזקה בכול הגוף?
אחרי שעה בערך ממדתי לחץ דם והיה לי 117/74 דופק 74
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
שרון לויט12/02/2012היי דני,
ככל הידוע לי, לדימום מהאף יכולות להיות סיבות רבות, כאשר הנפוצות שבהן הן יובש או פצע מקומי. כדי לדעת בוודאות, יש להיבדק ע"י רופא.
לגבי הסימפטומים האחרים שציינת, ייתכן מאוד שהם נבעו מחרדה. כנראה שזוהי גם ההשערה שלך, אם כתבת בפורום זה. הזעה ובחילות בהחלט יכולות לנבוע מחרדה, ואם הדבר כך- אין צורך להילחץ. אלו תופעות נפוצות שאינן מזיקות לגוף. שוב, כדי לדעת בוודאות יש לעשות בדיקות כלליות אצל רופא, מאחר שאף רופא לא יכול לבדוק אותך דרך האינטרנט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)