מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש מזור למצבי ??אייל18/02/2012
שלום לכולם!
כאמור.. מטופל בתרופות ובשיחות מזה זמן רב.. אך לצערי ללא הטבה משמעותית..בלשון המעטה .. כי איני מסופק דיו.
ושואל כאן ובקול רם : האומנם ?? אני חייב לסבול בחיים האלו ??
אין לי תרופה ??
או שאוליי לא רק פסיכיאטריה ?? אלא לשלב טיפול אלטרנטיבי כלשהו? ואיזה כן יכול להתאים לי ?
אני פשוט נורא סובל .. מה עליי עוד לעשות לשפר את המצב הנפשי שלי .??
תןדה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מזור למצבי ?? - תגובה
שרון לויט19/02/2012היי אייל,
נראה שלא רק הטיפולים לא מספקים אותך, אלא גם התשובות בפורום, מאחר שעניתי לך על השאלה הזו. אין פתרונות קסם, ואיני חושבת שתקבל תשובה מאוד שונה מאחרים. לגבי טיפולים אלטרנטיביים, הם בדרך כלל תוספת ולא תחליף לטיפולים קונבנציונליים. איני יודעת לגבי טיפולים אלטרנטיביים ספציפיים- באילו נהוג להשתמש במצבים כאלה- אבל אפשר להתייעץ עם מטפל אלטרנטיבי. בנוסף, יש לנקוט משנה זהירות ולהתייעץ עם הפסיכיאטר לגבי כל טיפול אלטרנטיבי שמוסיפים לטיפול הרגיל. טיפולים מסוימים שאינם "קונבנציונליים" יכולים לפעמים להזיק, בעיקר לסובלים מפסיכוזות או לאנשים בעלי נטיה לפסיכוזה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)