התקפי חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה
    ג'ני
    20/03/2012

אחרי ביקור אצל פסיכיאטר הופנתי לטיפול CBT.הלכתי לטיפול 3 פעמים והרגשתי אחרי כל טיפול במצב נוראי,נבהלתי ופשוט הפסקתי לקבוע פגישות עם המטפלת וברחתי ממני,הפסקתי לענות לטלפונים שלה.
    הייתי מרגישה אחרי טיפול כאילו אני הולכת שתי צעדים אחורה ואז צעד קדימה.לא הייתי מסוגלת יותר להתמודד עם מה שהיה קורה לי אחרי פגישות איתה.
    היום אני כבר לא חווה את כל הדברים שחוויתי בהתחלה...אני מדחיקה פשוט את הכל.
    אני כרגע לומדת מבוא לפסיכולוגיה,ואחד הדברים שהמרצה אחד שהפחיד אותי הוא שלכל אדם יש מנגנון הגנה של הדחקה,ההדחקה דורשת אנרגיה.אני מפחדת שבשלב מסויים אני לא אצליח להדחיק דברים והכל יתפוצץ לי בפנים.
    כל שיעור מקשה עליי ומבלבל אותי.בזמן האחרון יש לי קשיים להרדם...הדפיקות לב המואצות לא נותנות לי להרדם.אני מפחדת שההתקפי חרדה יחזרו שוב,אני לא רוצה לחזור לקחת כדורים בשביל שאוכל לישון...אני גם מפחדת לחזור לטיפול,אני לא רוצה שוב להתמודד עם כל הדברים שכל כך התאמצתי להדחיק.
    רציתי גם לשאול מה לעשות שאני הולכת לישון והלב דופק חזק ואני לא מצליחה להרדם.
    בבקשה תעזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי חרדה

הוספת תגובה

• התקפי חרדה - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    21/03/2012

שלום לך,

הקושי שלך להירדם ודפיקות הלב יכולים להיות קשורים לחרדה. כאשר החרדה תטופל נהשינה תשתפר מעצמה. בנוסף, לפי מה שאת מתארת נראה שאת מתקשה להתמודד עם חוויות, מצבים, מידע ועוד. יתכן הדבר נובע ביטחון עצמי נמוך, חוסר אמונה ביכולת שלך להתמודד, חוסר אמונה במסוגלות עצמית. אם תחזקי את הבסיס האישיותי, תשפרי תפיסה עצמית את תרגיש הרבה יותר חזקה. אם הטיפול עם המטפלת הקודמת לא צלח נסי מטפל /ת אחר / ת.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסי לפנות להומאופת בקופת החולים

נורמה
    22/03/2012

לרוב סוגי החרדות יש מענה שלם בהומאופתיה
    בכול הקופות עובדים הומאופתים מוסמכים שיוכלו לתת לך מענה
    שינה טובה היא אחד הדברים שהכי מהר משתפרים בטיפול

בהצלחה
    נורמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו