חושב שאני סובל מדיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושב שאני סובל מדיכאון
    דן
    16/04/2012

בחודשיים האחרונים יש לי מצבי רוח משתנים עם ספטומים זהים לאלה שעליהם קראתי באינטרנט אבל מצבי הרוח האלה באים והולכים,והבנתי שבדיכאון מצבי רוח באים והולכים אבל לא ראיתי בהרבה מקומות שזה כתוב ורק באתרים אחדים,אין לי מושג אם זאת בעיה או שזה יעבור אם הזמן וזה פשוט קשור לעובדה שאני מתבגר או להתייעץ עם הוריי שאני לא רוצה להגיד להם סתם ואולי להדאיג אותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חושב שאני סובל מדיכאון

הוספת תגובה

• חושב שאני סובל מדיכאון - תגובה

שרון לויט
    16/04/2012

היי דן,
    הייתי נזהרת מאוד מאבחון עצמי. יש תופעה שנקראת "תסמונת הרופא המתמחה", ומדברת על כך שסטודנטים לרפואה או לפסיכולוגיה מאבחנים בעצמם את כל המחלות שיש בספר הלימוד שלהם, מאחר שאם מתעקשים ניתן למצוא בעצמנו קווי דמיון כמעט לכל אבחנה. הדבר כמובן מכניס לחרדות מיותרות, וקורה גם להרבה אנשים שקוראים על מחלות ותופעות באינטרנט. אם אתה בגיל ההתבגרות, ייתכן בהחלט שמצבי הרוח קשורים בכך. כדאי להתייעץ עם גורם מקצועי- יועצת בי"ס או פסיכולוג בי"ס, או מטפל חיצוני- כדי לפנות אליו אפשר להתייעץ עם ההורים.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דן
    18/04/2012

תודה על התגובה,אמי למדה סיעוד ואמרה לי שיכול להיות שאני סתם מפחד או זה בגלל הורמונים,היא אמרה לי לעקוב אחרי ההשתנויות במצבי ברוח שלי ואם זה ימשיך אז נפנה לגורם מוסמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה ששחכתי לשאול

דן
    18/04/2012

כמה זמן בערך אמור להימשך כל אחד ממצבי הרוח האלה אם זה באמת קשור להתבגרות? זה הולך אצלי כבר שלוש ימים ברציפות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה ששחכתי לשאול - תגובה

שרון לויט
    18/04/2012

היי דן,
    אין לדעת כמה זמן זה יימשך. זה משתנה אצל כל אדם. עדיף להתייעץ עם רופא המשפחה שלך בנושא. בכל אופן, אם הדבר נמשך שלושה ימים בלבד, מדובר בזמן מועט, ולא ניתן לאבחן שום הפרעה נפשית על בסיס כזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דן
    18/04/2012

אני מתכוון לתקופה הזאת,היו לי עוד כמה פעמים כאלה במרחקים של שבוע-שבועיים זה מזה אבל זה לרוב נגמר אחרי כמה שעות מקסימום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו