מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מרגישה שזהו זה...ללא שם22/04/2012
היי, אין לי הרבה מה לספר על עצמי... אני בת 23 חיה חיים נורמטיביים כמו כולם עבודה ,לימודים.... הבעיה היא שאני לא רוצה את כל זה אני לא רוצה לחיות פה ,אני לא רוצה ללכת לעבודה, או ללימודים למרות שאני מאוד אוהבת את מה שאני לומדת יש לי פחד נוראי מאנשים מהבחוץ וכל יום אני מתמודדת עם זה האם ללכת לעבודה או ללימודים האם לחשוף את עצמי. הבעיה השנייה שלי זה שאני בן אדם מאוד סגור ואני אף פעם לא מביע את דעתי מתוך פחד . יש לי חרדות וחלומות ממש מוזרים אני לא רוצה להתמודד עם החיים האלה אני לא יודעת איך להתמודד איתם ואני ממש רוצה להתפטר מהם ,כל מה שאני רוצה זה שאנשים יעזבו אותי במנוחה ,אני צריכה שקט! באמת...אם אלוהים היה מופיעה עכשיו מולי הייתי נותנת לו את החיים שלי במתנה. האדם היחיד שאפעם הבין אותי מת. ואנשים האחרים פשוט לא קולטים אותי הם ישר חושבים שאני סנובית או רעה...נמאס לי שאני לא יכולה לענות למישהו בלי לבכות או להתעצבן. אנא עזרו לי אבל בבקשה אל תתנו לי עצות כמו שאני צריכה להוציא הכל ממני ...זה טוב לבכות ...אז זהו שלא דיי אני צריכה ממש פתרון אני רוצה להתחיל לחיות ,להרגיש טוב עם עצמי להיות גאה בעצמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מרגישה שזהו זה... - תגובה
שרון לויט22/04/2012שלום לך,
האם חשבת לפנות לטיפול פסיכולוגי? להערכתי, הוא ייתן לך מענה לרבות מהבעיות שאת מעלה כאן. אני תמיד ממליצה במיוחד על טיפול קוגניטיבי התנהגותי (CBT), מאחר שהוא יכול לספק לך כלים מעשיים להתמודדות עם הבעיה שלך, וכולל משימות שבועיות. כאשר את תבצעי אותן, תוכלי לראות שיפור במצבך תוך תקופה יחסית קצרה. אם המצוקה שלך מאוד קשה, ניתן גם לפנות במקביל לפסיכיאטר, כדי לקבל טיפול תרופתי. תוך מספר שבועות את עשויה להרגיש הקלה ברגשותייך הקשים בזכות הטיפול התרופתי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)