מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה חברתיתעומר14/02/2008
שלום אני בן 28 ולדעתי אני סובל מחרדה חברתית וזה ע"פ הסיפמטומים שמופיעים אצלי שתואמים למאפיינים של מחלה זו,לדעתי אני סובל מבעיה זו כמה שנים אבל עם הזמן זה ניהייה חמור יותר עד כיד כך שכיום זה פוגע לי בחיי האישיים בעבודה בקשרי הרומנטיים וכ"ו.הגעתי למצב כזה שכל פעולה שאני עושה מוציעה ממני הרבה אנרגיות כגון:עבודה מול קהל,הליכה לסופר או סתם ברחוב,עצם זה שאני מדבר עם חלק מאנשים גורמת לי אי נוחות ופחד שגורמים גם לצד השני להרגיש לא נוח,בגלל בעיה זו ובעיקר בסופי שבוע אני שותה אלכוהולכי זה שגורם לי להרגיש טוב ואז אני מתפקד כאדם רגיל לחלוטין חברותי ובלי פחד וחרדות אני יודע שזה לא הפתרון אבל זה עוזר לי מאוד,יש לציין שבגלל אותו אלכוהול אני יכול ליצור קשר טוב עם בחורות ואף ליצור קשר רומנטי,חשוב להדגיש שיש לי עבודה מסודרת ואני גם סטודנט וגם יש לי חברים ועד לא מזמן חברה אבל עדיין אני מרגיש מצוקה אמיתית.
ולכן אני שואל מה עלי לעשות ולמי לפנות חשוב להדגיש שני לא מעוניין שאנשים ידעו עלבעייתי ולף אחד בחיי לא סיפרתי גם לא לקרובים בחיי אין לי אומץ לכך,אם תוכלו להפנות אותי למפל מתמחה בבעיה זו אודה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה חברתית
ד''ר אירנה נתנאל14/02/2008עומר שלום,
טיפול תרופתי משולב עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית מאוד יעיל בטיפול בחרדה חברתית. הטיפול קצר טווח, אפקטיבי מאוד ומאפשר לך לרכוש כלים ושיטות להתמודדות עם החרדה.
אם הינך מעוניין אתה יכול לפנות למרכז שלנו מיינד קליניק (03-6962733, 03-6962745).
אשמח לעזור,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)