מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לכולם ..שלום ו..אייל25/05/2012
מאוד אשמח לקבל רעיונות מכם על .. התפתחותי האישית .. >
מאז ומתמיד הרגשתי שייש לי כוחות ויכולות לעשות עם עצמי משהו..
אני לא משתחצן או משהו כזה אבל א יש לי אישיות טובה וחיובית אז רוצה לנצל אותה לקידומי האישי .
מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוין .
ללמוד משהו וכ"ד כמעט שלא בא בחשבון כי יש לי הפרעת ocd כך שמאוד מאוד קשה לי ללמוד לימודים עיוניים
אך אשמח לשמוע כל מיני הצעות מכם .
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכולם ..שלום ו.. - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל27/05/2012שלום לך,
אני מאוד ממליצה על עיסוק בספרט. זה תורם לביאות, מפתח, מחזק, אפשר לראות תוצאות של התקדמות וכו׳.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דר
אייל29/05/2012אז מה שאת אומרת ש..הספורט יכול לפתח בי יכולות וכ"ו .?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דר - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל30/05/2012כמובן! לדוגמא, רצי מרטון שמתחילים לרוץ תחילה זמן קצר מאוד ולאט לאט מגדילים את הזמן והמרחק, ככל שממשיכים להתאמן יותר הם מצליחים לרוץ יותר זמן ומרחק יותר גדול עד שמגיעים לריצת המרטון. גם אתה יכול. תבחר תחום שאתה מתחבר אליו ונסה לדבוק בו. אפשר להצטרף לקבוצות השונות: אופניים, שחייה וכו'.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה..
אייל04/06/2012שלום דר אירנה !
אז מה שאת מציעה לי זה שאתאמן..? וכי מה ייצא לי מזה .?
אני דיברתי על התפתחות האישית שלי..> ולכן לא מובן איך זה משתייך לשאלתי . ..
קשה לי מאוד להניע את הגוף .. ולא אוהב ספורט כי זה מאמץ רב .
ומאידך אני מאוד רוצה להרגיש יותר טוב עם מחלות הנפש מהם אני סובל .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה.. - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל04/06/2012שלום אייל,
התפתחות אישית, שינוי או התקדמות הינם דורשים השקעת מאמץ, עבודה עצמית והתמדה. ספורט זאת רק דוגמה אחת, תבחר תחום שאתה אוהב ותעסוק בו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יודעת מה..
אייל05/06/2012או-קיי דר אירנה ..!
אך איך אני יודע מה אני "אוהב " לעשות .. ?
שאלה ותמיהה זו נובעת מ. כך שאני סובל מהפרעות פסיכיאטריות קשות
למרות שאני מתמודד בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יודעת מה.. - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל05/06/2012אייל שלום,
אני מציעה לך להתיעץ עם המטפלים שלך שמכירים אותך ואת מצבך ולדון איתם מה מומלץ לך לעשות בכיוון של התפתחות אישית. באופן כללי, אפשר לנסות דברים שונים ולבחון את עצמך עם אתה מתחבר או לא. אם יש איזה שהוא תחום מסויים שמדבר עליך לך עליו ותתחיל ממנו.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)