חרדות מראיון עבודה ודינמיקות קבוצתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות מראיון עבודה ודינמיקות קבוצתי
    שי
    30/05/2012

שלום! אני בן 28 סיימתי תואר ראשון,והגיע הזמן למצוא עבודה טובה ורצינית. אך ככל שאני מרגיש את הלחץ למצוא עבודה ומקום חדש אני נלחץ יותר ויותר ( אני עובד כ-5 שנים באותו המקום והגיע הזמן לעזוב). הייתי בראיונות וכן גם בדינמיקה קבוצתית, אך מפעם לפעם אני חרד יותר ויותר עד שהתחלתי לבטל כל עבודה שכרוכה בדינמיקה קבוצתית. אין לי בעיות חברותיות, אני מתחבב בקלות ונראה טוב זה רק הראש שלי שמטריד אותי.המצב מעקב אותי להיתקדם וככל שאיש יותר לחץ מהבית, חברים לזוז קדימה אני לצערי הולך אחורה... מה עליי לעשות כדי להיתגבר על המכשול הזה.. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חרדות מראיון עבודה ודינמיקות קבוצתי - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    30/05/2012

היי שי,

אני שומעת שאתה מודע חכך שהמחסום שלך נובע מהמחשבות שעוברות בראשך, מהשיח הפנימי בינך לבין עצמך. כפי שאתה מתאר הינך חביב ונחמד לאנשים ולא סובל מחרדה חברתית. לכן, הדרך הטובה ביותר להתמודד עם המצב היא לאזן את המחשבות. כלים של שליטה במחשבות ניתן ללמוד הפסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית. ניתן גם לשלב ביופידבק על מנת ללמוד לשלט בתגובות הפיזיולוגיות של הגוף למצבים המעוררים חרדה. חשוב לי לציין גם שנמנעות ממצבים המעוררים חרדה מעצמים ומקבעים את החרדה. לכן, חשוב לקבל את הטיפול הנכון על מנת לא לקבע את החרדה.

בהצלחה, 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו