מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות מראיון עבודה ודינמיקות קבוצתישי30/05/2012
שלום! אני בן 28 סיימתי תואר ראשון,והגיע הזמן למצוא עבודה טובה ורצינית. אך ככל שאני מרגיש את הלחץ למצוא עבודה ומקום חדש אני נלחץ יותר ויותר ( אני עובד כ-5 שנים באותו המקום והגיע הזמן לעזוב). הייתי בראיונות וכן גם בדינמיקה קבוצתית, אך מפעם לפעם אני חרד יותר ויותר עד שהתחלתי לבטל כל עבודה שכרוכה בדינמיקה קבוצתית. אין לי בעיות חברותיות, אני מתחבב בקלות ונראה טוב זה רק הראש שלי שמטריד אותי.המצב מעקב אותי להיתקדם וככל שאיש יותר לחץ מהבית, חברים לזוז קדימה אני לצערי הולך אחורה... מה עליי לעשות כדי להיתגבר על המכשול הזה.. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות מראיון עבודה ודינמיקות קבוצתי - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל30/05/2012היי שי,
אני שומעת שאתה מודע חכך שהמחסום שלך נובע מהמחשבות שעוברות בראשך, מהשיח הפנימי בינך לבין עצמך. כפי שאתה מתאר הינך חביב ונחמד לאנשים ולא סובל מחרדה חברתית. לכן, הדרך הטובה ביותר להתמודד עם המצב היא לאזן את המחשבות. כלים של שליטה במחשבות ניתן ללמוד הפסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית. ניתן גם לשלב ביופידבק על מנת ללמוד לשלט בתגובות הפיזיולוגיות של הגוף למצבים המעוררים חרדה. חשוב לי לציין גם שנמנעות ממצבים המעוררים חרדה מעצמים ומקבעים את החרדה. לכן, חשוב לקבל את הטיפול הנכון על מנת לא לקבע את החרדה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)