עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    מוטי
    31/05/2012

שלום לכולם אני בן 29 סובל מהפרעת חרדה כללית אם מאפיינים כפייתים ניסיתי הרבה תרופות :ציפרלקס לוסטראל ויפאק איקסל פרוזאק וכלום לא עוזר אני תמיד מפסיק אותם בגלל תופעות לוואי קשות במערכת המינית ובחוסר יעילות ....הזדמן לי לעשן מריחואנה כדי לראות ולנסות למצוא פיתרון למצבי והצמח מאוד עזר לי עזר לי לישון טוב להיות רגוע ושלוו והפחית את החרדה בצורה שראיתי אור בקצה המנהרה השימושים בצמח היו לתקופה קצרה מכוון שאני לא רוצה להיות עובר חוק וגם תחושת הסוטול לא מתאימה לי והייתי רוצה להישאר מפוקס...היום קראתי בעיתונות ובאינטרנט שפיתחו צמח קנאביס ללא תופעות ההיי והסוטול הצליחו לבודד את החומר שנקרא THC ורמת חומר CBD הועלתה מה שאומר שהחומר שעוצמתו מרוכזת יש לו תכונות מפחיתות חרדה וכו שאלתי היא מה לדעתכם אני יכול לעשות על מנת לקבל או לפחות לנסות להוציא רשיו האם יש לכם מושג מי יכול לעזור לי מכירים פסיכיאטר שיכול ללוות אותי בתהליך בתודה מוטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

שרון לויט
    31/05/2012

היי מוטי,
    ניתן לפנות לפסיכיאטר ולבקש את הטיפול, אך השגת האישור אינה קלה כלל וכלל, מאחר שקיים בקרב הרופאים חשש משימוש לרעה (abuse) בחומר. מניסיוני, רופאים מאשרים את הטיפול בדרך כלל עבור PTSD כרוני (במידה שתרופות אחרות לא עוזרות), או מחלות פיזיות כגון כאב כרוני או סרטן. קשה לי להאמין שיאשרו גם עבור הבעיה ממנה אתה סובל. מה גם, שניתן לפנות לטיפול פסיכולוגי (קוגניטיבי התנהגותי) שיכול לעזור בצורה משמעותית. אתה יכול בכל זאת לנסות אצל הפסיכיאטר שלך או פסיכיאטר אחר, בתואנה שתרופות אחרות לא עוזרות. להערכתי, אין פסיכיאטר ספציפי שקל יותר להשיג דרכו את האישור.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו