חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה
    בת אל
    07/06/2012

שלום
    לאחרונה בגלל המצב הכלכלי אצלנו בבית אני מאוד לחוצה, לא יודעת אם לחץ זה מילה נכונה, יותר כמו חרדה, בעלי פוטר ומאז אני ישנה פחות טוב ודואגת לכסף, לצמצם הוצאות וחושבת על זה הרבה...
    אני לקחת בתקופה הקרובה לפחות כדור שינה, כמו טונייט שלקחתי בעבר ולפחות לישון קצת. יעצו לי ללכת לכמה פגישות אצל מטפל אבל זה כנראה לא ברור שאין לי כסף להוציא בשלב הזה על מטפלים ובגלל זה אני חייבת להתמודד בכוחות עצמי עם זה...האם יש עצות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

• חרדה - תגובה

שרון לויט
    07/06/2012

היי בת אל,
    גם לדעתי טיפול יכול לסייע לך. אם את לא מעוניינת לפנות כרגע לטיפול, את יכולה לעשות פעולות שיכולות להעלות את מצב רוחך ולהפחית חרדות: פעילות גופנית, עיסוק בפעילויות אהובות (טיולים, תחביבים, חוגים וכו'), הסתייעות במערכות תמיכה- משפחה, חברים, וכן ניתן ליטול תוספי תזונה כגון אומגה 3, שעשויים לתרום לשיפור במצב הרוח בנטילה לאורך זמן. בנוסף, קיימת האפשרות להיעזר בטיפול תרופתי, לשם כך ניתן לפנות לפסיכיאטר דרך קופת החולים (עלות מופחתת). הדבר אינו מצריך מעקב שבועי אלא פעם בכמה חודשים, כך שקל יותר לעמוד בעלויות.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו