מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דכאון בעבודהעודד18/06/2012
שלום רב,
מזה שנתיים וחצי אני עובד במקום עבודה ממנו איני מסופק ואף פעם איני מרגיש
שמרוצים ממני,
למרות שקיבלתי בעבר הערכות טובות על ביצועי איני מסופק מעבודה ולא בחרתי בה לאחר בירור עם עצמי האם זה בשבילי, מה גם שבשנה האחרונה הארגון שינה את יעדיו והחליט להתמקד בתחום המכירות שלא מעניין אותי ומלחיץ אותי מאוד ומכניס אותי לדחק נפשי מהסיבה שהוא נמדד מדי יום ובבוקר שלמחרת אני (יחד עם כל הצוות) צריכים להציג תוצאות לפי יעדים, ואני כמו שאר חברי הצוות לא מצליחים להגיע ליעדים האלה.
אני יכול לספור את הפעמים שחזרתי הביתה מרוצה מהעבודה, ביתר הימים אני חוזר מדוכא.
אני רוצה לעזוב ולחפש משהו אחר, אני שולח המון קו"ח ומדי פעם חוזרים אבל אני מרגיש כבר חלש וחסר אנרגיה לתהליך הסיזיפי של למצוא עבודה תוך כדי עבודה.
היתי עוזב מזמן אם לא היתי צריך לפרנס משפחה קטנה.
בבוקר מאוד קשה לי לצאת מהמיטה (יותר מאי פעם), ובמהלך היום אני נכנס לחרדה משתקת שגורמת לי לעבוד לאט יותר ולתת הספק נמוך
מה לעשות,
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דכאון בעבודה - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל18/06/2012עודד שלום,
אני שומעת שאתה מיואש ומתוסכל מעבודתך הנוכחית. קשה לך להיות במקום העבודה בו אתה מרגיש שאתה לא מעורך ושאתה לא עומד בדרישות. עם זאת, אתה מחפש דרך לעזור לעצמך כאשר אתה מחפש עבודה אחרת. זה לא קל למצוא עבודה ולא קל להישאר בעבודה הנוכחית. נסה להיות סבלני, בסופו של דבר אתה תמצא את העבודה שתתאים לך. בנוסף, יתכן וכדאי ללמוד שתלמד למתן כלים להתמודדות יעילה עם לחצים. כלים אלה ניתן ללמוד בפסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית. תרגול ביופידבק מאוד עוזר בוויסות לחצים.
חזק ואמץ,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)