מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בדיכאון מאוד קשהחן19/02/2008
שלום קוראים לי חן אני בת 15 ואני במצב נפשי מאוד קשה אני משנה שעברה בדיכאון ואני לא מצליחה בלימודים הפסקתי ללמוד למבחנים הפסקתי להכין שיעורי בית אני מאחרת כל הזמן מלבית ספר אני שונאת את עצמי אני מכוערת ושמנה ודוחה ואף אחד לא אוהב אותי ואני בודדה ומסכנה ואומללה והחיים שלי הם קשים והם גהנום ואני רוצה למות אבל אין לי אומץ להתאבד ונמאס לי כבר אני מרגישה שאני לא יכולה יותר להמשיך לחיות ולסבול אני מצטערת על היום שנולדתי בכלל אני כל יום בוכה בסתר בלי שיראו אותי אני לא יוצאת מהבית כי אני לא רוצה שיראו אותי אני לא רוצה שאנשים יראו אותי אני רוצה להיעלם בבית ספר כולם צוחקים אלי ומשפילים אותי
נמאס לי כבר מכולם מכל האנשים כולם מתיחסים אלי כמו לזבל ולאף אחד לא באמת אכפת ממני אף אחד לא באמת דואג לי אם אני ימות כולם ישמחו ולא יבכו אלי
אפילו ההורים שלי לא מתיחסים אלי כולם מתעלמים ממני ואם לא מתעלמים אז מתיחסים עלי כמו לזבל ואני בהמה שמנה שלא מפסיקה לאכול ואני גם גמדה כולן בגילי גבוהות ואני נמוכה מאוד וכל הזמן צצים לי פצעים בפרצוף וכולם מעצבנים אותי כולם אין ממני שום תועלת אני לא טובה בכלום בלימודים אנ גרועה לשיר אני שרה כמו צפרדע צולעת לרקוד אני לא יכולה אני רוקדת מגעיל וכל השומנים זזים לי בקיצור אני לא טובה בכלום ויהיה לי עתיד גרוע לא תהיה לי עבודה ואם תהיה אז בטח אני יעבוד בזבל אף אחד לא יתחתן איתי אני יהיה רוקה זקנה ולא יהיו לי גם ילדים בקיצור כל החיים שלי הרוסים גם עכשיו וגם בעתיד סליחה על הסיפור הארוך הזה שכתבתי מקווה שתקראו את הכל זה חשוב לי ואם תכתבו לי תגובה אז זה יהיה ממש טוב אני ירגיש יותר טוב מזה שיש מישהו שאולי אכפת לו ממני בעולם הזה למרות שהוא לא מכיר אותי זהו ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחן
חסוי19/02/2008שלום חן זאת נופר חברתך
אני רוצה להגיד לך שאת לא צריכה להרגיש ככה ואלה החיים אלוקיםשיושב למלעה בשמים החליט איך יראה כל גורל וגורל של בני האדם הוא החליט למי יהיה טוב ולמי רע לא צריך לחשוב על דברים רעים צריך לחשוב קדימה אנחנו צריכים להגיד כל יום תודה לאלוקים על זה שאנחנו חיים והוא נותן לנו כל יום ויום לחיות אין מה לעשות אם ננסה להישתפר ולעשות מאמצים נוכל להישתנות אבל ככה זה לא כולם מושלמים אז בקיצור אל תחשבי על דברים רעים תחשבי על דברים טובים ותחשבי שיש ילדים שמצבם יותר גרוע שאין להם הורים ושהם גרים ברחוב וזה מצב מאוד ויותר קשה אז זהו אני מקווה שעזרתי לך מימני נופר חברתך הטובה ביי ביי..:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בדיכאון מאוד קשה
23/02/2008לחן שלום
היה לא קל לקראו את כל הדברים הקשים שאת חושבת על עצמך. ברור שתשובה לא אצליח לתת לך בפורום ויתכן והדבר הכי טוב אהיה עבורך למצוא מטפל פסיכולוגי טוב. אבל בינתיים אני יכול להגיד לך כך. נכון שיש אנשים שנולדו עם יתרונות על אחרים, יופי, גובה, צורת גוף, אינטליגנציה, ועוד. ויש אחרים שצריכים לעבוד הרבה יותר קשה כדי להתקדם בחיים. את שייכת לקבוצה השנייה. תחשבי על תחום אחד בחיים שלך עליו את רוצה לעבות כדי לשפרו, אחר כך תחום אחר. יותר את יורדת על עצמך פחות את משנה. זה פשוט לכתוב והרבה יותר קשה לבצע אבל אפשרי!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)