מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובלת מדיכאוןשרי14/07/2012
שמי שרי ואני מטופלת אצל רופא פסיכיאטר הרופא טוען שיש לי יכולות להתגבר על דיכאון לבד אף פעם לא הייתי מאושפזת אבל אני מטופלת בתרופות נגד דיכאון כשאני אומרת לרופא שיש לי דיכאון במקום לעלות לי תרופות הוא מוריד לי תרופות אני יודעת שיש לי טכניקות לצאת מדיכאון כמו שהרופא אומר ודרך אגב אני נמצאת בשיקום בתל אביב עם שיחות שלוש פעמים בשבוע אבל לפעמים יש לי מועקות שקשה לי לצאת מהם זה גם נובע בגלל שאין לי בן זוג אני עברתי את גיל 30 עברתי המון משברים בחיים בגלל בחורים שרציתי אותם וזה לא התממש הייתי רוצה ומודה לכם עם תתנו לי טיפים מה לעשות כדי להתגבר על הדיכאון הזה נכון שיש לי בשיקום עם מי לדבר אבל אשמח עם תתנו לי טיפים מה לעשות כי בשישי שבת אני די לבד אשמח מאוד עם תעזרו לי ואודה לכם עם תענו לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאירנה
גלית22/07/2012אירנה רציתי להודות לך על הפורום שהצעת לי לראות את לא יודעת כמה זה עזר לי עם אני במצוקה אני מסתכלת על זה וזה מאוד עוזר לי אז באמת תודה מכל הלב ושיהיה לך שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאירנה
גלית22/07/2012אירנה רציתי להודות לך על הפורום שהצעת לי לראות את לא יודעת כמה זה עזר לי עם אני במצוקה אני מסתכלת על זה וזה מאוד עוזר לי אז באמת תודה מכל הלב ושיהיה לך שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאירנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שרי17/07/2012ערב טוב אירנה רציתי להודות לך על הפורום שהצעת לי להסתכל הטיפים מאוד עוזרים לי שם ואני גם מרגישה יותר טוב יחד עם הטיפול שאני מקבלת הייתי מאוד שמחה עם תציעי לי על עוד פורומים באינטרנט שאוכל לקרוא איך להעזר בדיכאון זה מאוד חשוב לי אודה לך מאוד עם תעני לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)