בחרדה איומה..קידום מכירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחרדה איומה..קידום מכירות
    תקווה
    17/07/2012

שלום רב
    אני סובלת ממאניה דיפרסיה
    כרגע אני בחרדה איומה, מרגישה שסוחבת את זה כבר הרבה זמן למרות שתאכלס זה דברים שצצו לא מזמן
    לקחתי על עצמי פרויקט 6 ימים של קידום מוצר מסוים בסופר. זה אומר, לעצור אנשים, לספר להם אודות המוצר ולשכנע אותם לקנות אותו
    עכשיו אני מרגישה שאני לא יכולה לדבר..כאילו אין לא יכולה.. המוח שלי כ"כ עמוס במחשבות שאני לא מסוגלת לזרום בחינניות המתבקשת ממקדמי מכירות. העבודה מתחילה מחר... מה עליי לעשות???? אני מתה מפחד !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחרדה איומה..קידום מכירות

הוספת תגובה

• בחרדה איומה..קידום מכירות - תגובה

שרון לויט
    17/07/2012

היי תקווה,
    מאחר שמדובר באירוע מאוד קרוב (התחלת עבודה מחר), אני מציעה לפנות לפסיכיאטר שלך ולשאול אותו מה אפשר לעשות- אולי הוא יכול לתת עזרה באמצעות הטיפול התרופתי. בנוסף, אם את מכירה תרגילי הרפיה, מומלץ להשתמש בהם. את יכולה גם לעשות פעילות גופנית- רצוי אינטנסיבית, אך גם יציאה להליכה של כחצי שעה לפחות תעזור להירגע.
    בטווח הארוך יותר, מומלץ לשלב טיפול פסיכולוגי (ורצוי בגישה קוגניטיבית התנהגותית) כדי להתמודד עם המחשבות מעוררות החרדה שעולות בחיי היום יום. הטיפול יכול גם לעזור להתמודד עם הדיכאון, מעבר לעזרה שהטיפול התרופתי מספק.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו