מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אהבה נכזבת ודיכאוןדינה20/07/2012
לפני שנה היה לי חבר ועמדנו להתחתן ברגע האחרון הכל נקטע ונאלצנו להיפרד היום אני לא מסוגלת להכיר אף בחור חדש כי יש לי חרדת נטישה ומצד שני כואב לי שאני לבד אשמח מאוד עם תציעו לי מה לעשות רק על תציאו לי ללכת לפסיכולוג או לפסיכיאטר עם יש הצעה אחרת אשמח לקבל טיפים אודה לכם עם תענו לי בהקדם האפשרי שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבה נכזבת ודיכאון - תגובה
שרון לויט22/07/2012היי דינה,
מאוד מצער ואפילו טראומתי לאבד בן זוג משמעותי, שעמדת להתחתן איתו. לדעתי, טיפול עשוי לעזור מאוד- מאחר שאת מתארת סכימת חשיבה בעייתית שנוצרה, והטיפול עשוי לעזור לך להפחית את דפוס החשיבה הזה. אם אינך מעוניינת לפנות לטיפול, כל שתוכלי לעשות הוא להיעזר עד כמה שאפשר במערכות התמיכה שמקיפות אותך (משפחה, חברים). עדיף להמשיך במסלול חייך הרגיל עד כמה שניתן. אם קיימת הפחתה בפעילויות שאת עושה בעקבות הפרידה, במפגשים חברתיים או בהיכרויות חדשות- עדיף לנסות בכל זאת לצאת ולפגוש אנשים, גם כדי לשפר את מצב הרוח וגם בתקווה שתצליחי ליצור קשר חדש עם גבר אחר. חשוב לזכור שאין סיכוי בלי סיכון- אפשר להישאר מוגנת מפני החרדה, אך במחיר של להישאר לבד- ולדעת רוב האנשים, ההישארות לבד היא מחיר כבד מאוד, ששווה לקחת את הסיכון כדי לא לשלם אותו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שרון
גלית22/07/2012את מאוד עזרת לי ואקח את עצתך שיהיה לך יום טוב ושבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שרון - תגובה
שרון לויט22/07/2012היי דינה,
אני שמחה שתשובתי עזרה לך. אשמח כמובן לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)