אהבה נכזבת ודיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהבה נכזבת ודיכאון
    דינה
    20/07/2012

לפני שנה היה לי חבר ועמדנו להתחתן ברגע האחרון הכל נקטע ונאלצנו להיפרד היום אני לא מסוגלת להכיר אף בחור חדש כי יש לי חרדת נטישה ומצד שני כואב לי שאני לבד אשמח מאוד עם תציעו לי מה לעשות רק על תציאו לי ללכת לפסיכולוג או לפסיכיאטר עם יש הצעה אחרת אשמח לקבל טיפים אודה לכם עם תענו לי בהקדם האפשרי שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהבה נכזבת ודיכאון

הוספת תגובה

• אהבה נכזבת ודיכאון - תגובה

שרון לויט
    22/07/2012

היי דינה,
    מאוד מצער ואפילו טראומתי לאבד בן זוג משמעותי, שעמדת להתחתן איתו. לדעתי, טיפול עשוי לעזור מאוד- מאחר שאת מתארת סכימת חשיבה בעייתית שנוצרה, והטיפול עשוי לעזור לך להפחית את דפוס החשיבה הזה. אם אינך מעוניינת לפנות לטיפול, כל שתוכלי לעשות הוא להיעזר עד כמה שאפשר במערכות התמיכה שמקיפות אותך (משפחה, חברים). עדיף להמשיך במסלול חייך הרגיל עד כמה שניתן. אם קיימת הפחתה בפעילויות שאת עושה בעקבות הפרידה, במפגשים חברתיים או בהיכרויות חדשות- עדיף לנסות בכל זאת לצאת ולפגוש אנשים, גם כדי לשפר את מצב הרוח וגם בתקווה שתצליחי ליצור קשר חדש עם גבר אחר. חשוב לזכור שאין סיכוי בלי סיכון- אפשר להישאר מוגנת מפני החרדה, אך במחיר של להישאר לבד- ולדעת רוב האנשים, ההישארות לבד היא מחיר כבד מאוד, ששווה לקחת את הסיכון כדי לא לשלם אותו.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה שרון

גלית
    22/07/2012

את מאוד עזרת לי ואקח את עצתך שיהיה לך יום טוב ושבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה שרון - תגובה

שרון לויט
    22/07/2012

היי דינה,
    אני שמחה שתשובתי עזרה לך. אשמח כמובן לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו