אני אומנם בחרדה ודיכאון .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני אומנם בחרדה ודיכאון .
    NHRHFVI
    21/07/2012

אני מתנהגת לא לא בצורה רגילה למשפחה שלי שזה בעלי הבנים והבנות .
    הם טוענים שהטון דיבור שלי לא נעים .
    שאני מתנהגת , באגריסיביות .שאני לא מתיחסת אליהם .
    בעקבות השפעה לרעה על בן זוגי .ששנים שתקתי ולא אמרתי מילה .היום אני לא מסוגלת ולא יכולה לוותר ולהיות רגועה .שמצד אחד מפריע לי הx .ומצד אחד לשתוק .כשהוא לא מקבל .ואצלו הכל .עם יש יחס וחיבה וחיי אישות .אז זמנית הוא בסדר .וזה משפיע על הזוגיות שלי לגבי הילדים שלי .שמתבטא בהתנהגות שלי

ואני פגועה מהם קשות שבעקבות זה אולי אני תוקפנית .כי יש לי איתם עימותים
    שמתיחסים אליי בצורה מזלזלת .ופוגעת .
    לפני המחלות שלי .עשיתי תפקדתי הכל לבד .והיום אחרי שנפלת אני מרגישה קושי עצום להתמודד.

ואני ממשיכה בשלי ומנסה לתקן אז מתקנת ליום אחד .
    מה יכול לעזור לי .לעזור להם שיואהבו אותי או שיהיה להם כבוד אליי .

היום זה כאן .\מחר הבת יהיה לה חבר תביא אותו אלינו הביתה .לידו תדבר אליי בצורה כזאת .תגיד לי תשתקי .או תרדי ממני .ואני נפגעת אפילו מהמילים האלה .גם מהמשפחה כולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני אומנם בחרדה ודיכאון .

הוספת תגובה

• אני אומנם בחרדה ודיכאון . - תגובה

שרון לויט
    22/07/2012

שלום לך,
    נשמע שאת במצוקה גדולה, ושאת מגיבה למצוקה זו בדרכים שמפריעות לאנשים הקרובים אלייך. הדרך היחידה לשנות את תגובות הסביבה כלפייך היא לשנות את התנהגותך (מאחר שאת הסביבה לא ניתן לשנות), ואולי גם לרכך חלק מן העמדות שלך לגבי התנהגותם של האנשים בסביבתך- דבר שיעזור לך להיות רגועה יותר. אני ממליצה לפנות לטיפול קוגניטיבי התנהגותי, שיעזור לך להתמודד עם המצוקה, וכן לפתח מיומנויות התנהגות, גם תוך כדי מצוקה, שיקרבו את האנשים אלייך במקום להרחיקם. בנוסף, ניתן להיעזר בקבוצת תמיכה, שתוכל לספק לך מענה אובייקטיבי יותר למצוקותייך מאשר סביבתך הקרובה, וכן בסה"ר (סיוע והקשבה ברשת) על מנת לפרוק מצוקות.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו