גוש בגרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש בגרון
    מארק
    21/07/2012

כתוצאה ממתח ולחץ נפשי עמוק שהייתי שרוי בו לאחרונה בגלל מחשבות שאני חולה ,נוצר אצלי גוש בגרון מלווה בחרדות+דכאון בבדיקת דם מתחילת החודש TSH תקין.
    עכשיו אחרי שהבנתי שכל הבדיקות שלי תקינות בדיקות דם וEMG
    אני מנסה להירגע לעשות ספורט סקס לנשוף אוויר צח לאכול נכון (יותר פירות וירקות כי אין לי כל כך תאבון לדברים יותר כבדים)כמו כן אני שותה חליטות של פסיפלורה\קמומיל\לבנדר\מליסה
    בעבר הייתי מטופל ברסיטל במשך שנתיים וחצי בעקבות התקפי פאנקיה וחרדות שחוויתי.
    הגוש בגרון זה משהו חדש,לפני שבוע הייה מלווה בכאב נפשי עמוק עד כדי דמעות שלא יכולות להתפרץ,הגוש גם מדי פעם לוחץ לכיוון הגב\צוואר כאילו איזה כאב מגיע משם,בבדיקה פיזיולוגית אין שום מקום רגיש
    השאלה היא האם קיים טיפול או ריפוי טבעי נוסף שעליי כדי לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש בגרון

הוספת תגובה

• גוש בגרון - תגובה

שרון לויט
    22/07/2012

היי מארק,
    אתה אומר שהגוש שאתה חש בגרון נובע ממתח נפשי. מה דעתך לפנות גם לטיפול פסיכולוגי כדי להקל על המתח הנפשי? אני ממליצה במיוחד על טיפול קוגניטיבי התנהגותי, מאחר שהוא יכול לתת לך כלים מעשיים להתמודדות עם המתחים- החל בשינוי הפרשנות השגויה שלך לסימפטומים גופניים, שגורמת ללחץ נוסף- וכלה בתרגילי הרפיה. העבודה שאתה עושה על שינוי הרגלי החיים גם היא נכונה וחשובה. הייתי מוסיפה פעילויות מרגיעות ומהנות ככל האפשר.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו