דיכאון פיזיולוגי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון פיזיולוגי
    קרן
    22/07/2012

שלום רב, בחודשים האחרונים אני סובלת מקוצר נשימה מטריד המלווה בסחרחורות וחולשה נוראית. לא איחרו לבוא גם התקפי החרדה המעירים אותי בלילה. אני נוטלת כבר כמה שנים פלוטין כדור ביום וידוע לי שהתקופה האחרונה היתה מאוד לחוצה עבורי - פיטורים מהעבודה ואני מבלה הרבה לבד בסופי שבוע ובהמלצת הרופא עברתי לקחת 2 כדורי פלוטין ביום. אני חייבת לציין שזה לא עוזר לי ממש, יש לי התקפי בכי, בחילות ומחשבות כפייתיות. אינני יודעת מה לעשות, אני מנסה להילחם בעזרת מחשבות חיוביות אבל מרגישה שאני ממש חולה פיזית בדיכאון. אנא עזרו לי להיחלץ ממצבי אני ממש רוצה לצאת מזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון פיזיולוגי

הוספת תגובה

• דיכאון פיזיולוגי - תגובה

שרון לויט
    22/07/2012

היי דנה,
    לא בטוח שדיכאון הוא האבחנה הנכונה, נשמע שהרגש הדומיננטי ביותר שאת מתארת הוא חרדה. כדורים נגד דיכאון משמשים גם לטיפול בחרדות. כמובן שמטפל אישי יכול לאבחן אותך בצורה הטובה ביותר. אני מציעה, בנוסף לטיפול התרופתי, לפנות לטיפול פסיכולוגי- ורצוי בגישה קוגניטיבית התנהגותית. הטיפול הוא הרבה יותר מעמיק מאשר "לנסות לחשוב מחשבות חיוביות"- הוא מעניק לך כלים להתמודד עם התקפי החרדה ולהפסיק לחשוש שמא יבואו. בנוסף, בטיפול ניתן ללמוד כלים רבים שעוזרים לשפר את מצב הרוח.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו