מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נימאס לי מהחיים האלה,הצילו תעזרו ליחסוי23/02/2008
אני עצובה ורע לי אין מה לעשות יש כאלה שטוב להם והחיים מחיכים אליהם ויש כאלה שרע להם והחיים אכזרים אליהם
ואני גם בדיכאון מאוד קשה ולא רק שאני בדיכאון ורע לי ועצובה
אני גם קנאית אני מאוד מאוד מקנאה בבנות שטוב להן אני לא משתלטת אל הקנאה שלי אני מקנאה רק בבנות בבנים אני לא מקנאה
אני מקנאה מבנות שהן יפות חכמות ומצליחות וומוכשרות
ואני ההפך מיפה וחכמה ומצליחה ומוכשרת
אני מכוערת שמנה ומגעילה וטיפשה ולא מצליחה בכלום לא בלימודים אין לי חבר אני אוהבת לשיר אבל אני שרה כמו צפרדע צולעת וגם לרקוד אני אוהבת אבל שאני רוקדת כל השומנים שלי זזים
ואני מרגישה בודדה ומסכנה ואומללה
החיים שלי שחורים ורעים וקשים ואומללים
אין לי שום דבר טוב בחיים האלה
לא היה לי חבר אף פעם וגם עכשיו אין לי וגם לא יהיה לי
ואף אחד לא יתחתן איתי
אני ימות לבד כרווקה זקנה ומסכנה
אני רוצה למות אבל אין לי אומץ להתאבד
כל יום שאני חייה זה סתם בזבוז זמן אני סתם סובלת
החיים הם גהנום המות הוא הגן עדן
ונמאס לי גם ללכת לבית ספר הזה הבית כלא הזה אני שונאת ללכת למקום הזה כול הבית ספר צוחק אלי כולם כולם רעים אם יש ילדים טובים אז זה ממש מעט
כולם שם מתיחסים אלי כמו לזבל
אני שונאת אותם כל כך אני כל כך פגועה אני נפגעת מהר כל מילה שהיא מילה שלילית שאומרים לי אז אני ישר נפגעת
ואני כל יום בוכה בסתר בלי שיראו אותי כי גם ככה חושבים שאני מפגרת אז אם יראו אותי בוכה יחשבו שאני עוד יותר מפגרת
אוף למה אני קימת בכלל למה למה באתי לעולם האכזרי הזה
אני כבר מרגישה שאני משתגעת אני לא יכולה יותר אם החיים האלה
אני כל כך משוגעת עד שעשיתי לעצמי מודעת אבל
וזה מה שכתבתי בה
אנו מודיעים לכם באושר גדול ובשמחה על פטירת*******משנת 1993-2008 ההלויה תתקים ביום כתבתי סתם יום ובשעה גם סתם שעה בבית ההלמין אבו כביר רצוי להביא להלויה כיבוד קל ושתיה
וזהו כתבתי באושר גדול ובשמחה כי אם אני ימות כולם ישמחו הרי כולם שונאים אותי בגלל אך שאני נראת
אני גם צירתי לעצמי קבר
שאני ימות אז אני רוצה שיקברו אותי במקום יפה
אבל אני גם מצד שני לא רוצה שישאר ממני בכלל זכר אני רוצה להישרף ולמות ואז לא תהיה לי גופה או לטבוע בים
אני גם שונאת לצאת מהבית אני שונאת שאנשים רואים אותי אני לא רוצה שיראו אותי אני שונאת שאנשים מסתכלים אלי כל הזמן זה מעצבן אותי
בגלל זה עדיף לי להישאר בבית ולא לצאת
אני שונאת אנשים עדיף לי בעלי חיים על אנשים
אני מאחלת הלוואי שיבוא יום וכל האויבים שלי והאנשים הרעים יסבלו כמו שאני סבלתי ואפילו יותר גרוע ואולי אז הם יבינו אך אני הרגשתי או שאולי גם אז הם לא יבינו כי אין להם לב במקום לב יש להם אבן והלוואי שאחרי שהם יסבלו ויענו אותם שהם ימותו ואז ילכו לגהנום
ויש לי עוד המון לכתוב אבל אין לי כוח
אני מקווה שתענו לי על זה תודה ולהיתראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון קשה
ד''ר אירנה נתנאל23/02/2008שלום לך,
צר לי מאוד על מצבך הקשה. נראה שאת מאוד סובלת, מיואשת וחסרת תקווה. חשוב שתדעי שהאושר הוא בידיים שלך. נסי לאסוף כוחות כדי לעזור לעצמך. חשוב שתשתפי מישהו קרוב בתחושותיך. אשמח אם תוכלי לשתף יותר. האם את יכולה להגדיר סיבות ספציפיות שגורמות לך להרגיש עצובה ומדוכאת? האם קרה משהו לאחרונה שגורם לך להרגיש כך?
אשמח אם תשתפי אותי יותר,
אשמח לעזור לך,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך כמה טעויות קטנות
ניר24/02/2008אין כזה דבר "בנות יפות, חכמות, מצליחות ומוכשרות". אין. ואם את מצליחה לראות כזה דבר אז עובדים עלייך. מעולם לא היכרתי בת שהיתה גם יפה, גם חכמה, גם מצליחה וגם מוכשרת.... תמיד יש איזה דפקט בדרך.
זותומרת, שאת לא יכולה להיות ההיפך. כי אין כזה דבר. כנראה שאת הרבה יותר יפה, חכמה מצליחה או מוכשרת ממה שאת חושבת.
לכתוב את מה שכתבת , זה לא קל. צריך הרבה כישרון כדי לכתוב כך. להעביר רגשות דרך האותיות. לדאוג שלא יהיה רגע אחד משעמם במכתב שלך. אני בטוח שהרבה בנות בבית הספר שלך לא מסוגלות לכתוב כך.
אולי תנסי לכתוב גם מחוץ למסגרת הפורום הזה. מי יודע, אולי עוד תהפכי לסופרת מצליחה. (אם אני לא טועה, הסופרת שכתבה את הארי פוטר היתה עקרת בית, גרושה, ענייה וגרה בשכונת עוני באנגליה...)
את מתלוננת על קול הצפרדע שלך. למי את אמורה לשיר ? לחברות שלך ? את רוצה לשמוע אותי שר ? את מוכנה לזה נפשית ? יש לך ביטוח בריאות לאזניים שלך ? אני ממש לא הראל סקעת. אבלללל.... אני לא דופק חשבון. ואם בא לי לשיר : אני שר !!. איזה כייף ! הכי כייף לזייף. הכי כייף להיות צורם !!. מה אכפת לך , תשירי. תשירי הרבה. מי שיסבול שילך. העיקר שאת תישארי. אז לא תהיה לך קריירה בזימרה... ביג דיל !! גם לי לא תהיה.
אני רציתי להיות כדורסלן. כל שנות ילדותי למדתי כדורסל. מה יצא לי מזה ? כלום. ואת יודעת מה ? זה ממש לא נורא. אני גם נמוך מכדי לשחק כדורסל וגם שמן ובגלל זה הברכיים שלי נדפקו עוד מגיל צעיר. אבל, חן יקירתי, היום כשאני הולך עם הבת שלי למגרש הכדורסל ומלמד אותה לשחק, אני רואה את המבט שלה כשהיא רואה אותי קולע או מבצע איזו תנועה שכל שנות ילדותי למדתי לבצע והיא חושבת שאני השחקן הכי טוב בעולם - וזה עושה לי טוב. רק בשביל לקבל את המבט הזה מהבת שלי, היה לי שווה שלא להצליח בכדורסל.
גם אם את רוקדת וכל השומנים שלך זזים, תמיד יהיה מי שיסתכל אלייך בהערצה. אם לא היום אז בעתיד הקרוב.
אני למדתי, שלא שונאים בן אדם בגלל איך שהוא נראה. אנשים לא אוהבים את אלו שלא אוהבים את עצמם. אם תתחילי להתייחס אל עצמך כמו אל בן אדם, אני מבטיח שהשינוי יגיע. לפעמים תסרוקת עושה את כל ההבדל. הלבשה אופנתית. פעילות מסויימת.... ואם לא תראי תוצאות מיידיות, זה בגלל שככה זה הטבע. גם כשנוטעים זרעים, הפרח מופיע לאחר שבוע/חודש/שנה. אבל כדי לראות את הפרח הזה צריך לנטוע משהו.
יש לי כמה שאלות קטנות : מה את אוהבת לשיר ? איזה ריקודים את אוהבת לרקוד ? יש לך תחביבים נוספים כמו ציור, צילום, כתיבה וכדומה ?
לסיום שהוא התחלה, אני אספר לך כמה דברים קטנים על עצמי : החברה הראשונה שלי היתה בגיל 18. בגיל 8 אבא שלי נפטר. אמא שלי נכה וצמודה לכיסא גלגלים. אין לי אחים או אחיות. הייתי החנון של השכבה עד גיל תיכון עם ממוצע ציונים איום (!!) בתעודה. כססתי ציפורניים עד זוב דם - את חושבת שהתגאיתי בכך?, את יכולה לחשוב איך היה נראה הדימוי העצמי שלי באותם ימים ???? בדיוק כמוך עכשיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהודבר אחרון
ניר24/02/2008(כי לא נשאר מקום בהודעה הקודמת שלי)
דיווח קצר מהעתיד- החיים יפים יותר ממה שחושבים. אם לא האמנתי שתהיה לי חברה, אז פתאום מצאתי את עצמי עם חברה. ובגיל 30 פתאום מצאתי את עצמי נשוי. ומיד לאחר מכן גם הפכתי לאבא. ואני עוסק במקצוע שתמיד היה התחביב שלי. וגם אם אני לא תמיד מצליח בו, זה עדיין התחביב שלי.
ואפילו כתבתי ספר. אמנם לא ספר כמו זה שאת יכולה לכתוב, אבל כתבתי ספר מקצועי וזה הכי כייף בעולם.
סתם קפצתי לבקר, מעולם לא ראיתי את הפורום הזה והנה כבר ראיתי כמה אנשים נפלאים, עם נשמה אמיתית. כולל אותך.
אנחנו לא ממהרים.
אנחנו לא ממהרים.
לוקחים נשימה עמוקה, ועושים את הצעד הבא. כמו גדולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילים כדורבנות
יעל24/02/2008מילים כדורבנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך אל התגובה
חן24/02/2008היא עודדה אותי קצת אני עכשיו הבנתי שיש אנשים שהחיים שלהם יותר קשים משלי
והבנתי עוד דברים שלא כולם רעים שגם יש אנשים טובים
וגם הבנתי שהחיים לא כל כך רעים כמו שחשבתי הבנתי שאם אני ילמד וישקיע בלימודים אז בסוף אני יצליח וגם הבנתי שהלימודים לא כך כך משעממים כמו שחשבתי שיש גם דברים מענינים שלומדים
וגם הבנתי שמה שחושבים זה באמת מה שקורה
וגם אני התחלתי לעשות דיאטה וספורט ואני מאמינה שאני יצליח לרדת כי יש לי רצון
ולשיר אני ימשיך לשיר כי אני אוהבת לשיר
וגם אני ימשיך לרקוד ואני ימשיך לעשות כל מה שאני אוהבת ואני לא יפסיק
ואני ינסה לחשוב רק חיובי
ואני לא יתיחס ילדים שצוחקים עלי כי אני יודעת שאם הם יראו אותי נעלבת ופגועה מהם הם דווקא ימשיכו לצחוק אלי ואני צריכה להראות להם שאני לא נפגעת מהם
ואני יראה להם שהם לא יותר טובים ממני ויותר יפים ממני כמו שהם חושבים
ואני לא יתיחס אליהם ואני לא צריכה בגללם לרדת בלימודים אני לא יתיחס אליהם וימשיך ללמוד כי התעודה הזאת של סוף השנה היא הכי חשובה לי כי אם התעודה הזאת אני הולכת לתיכון ואני רוצה שיקבלו אותי לתיכון טוב
וגם יש לי את הספר של הסוד שזה ספר מאוד יפה וכתוב בו שצריך לחשוב חיובי ועוד
ובקשר למראה שלי אז זה כבר לא אכפת לי אך אני נראת מי שאוהב אותי צריך לקבל אותי כמו שאני ומי שלא אז הפסד שלו כי הם לא יודעים מה הם מפסידים שהם לא בחברה שלי כי אני ילדה טובה ויש לי נשמה טובה ואני אף פעם לא פגעתי באף אחד ואני לא צחקתי על אף אחד אני מקבלת את כולם כמו שהם לא אכפת לי אך הבן אדם נראה
ואם יהיה לי חבר אז לא אכפת לי אך הוא יראה העיקר שיהיה בן אדם טוב
ואני גם עכשיו כבר לא רוצה חבר כרגע לא בגיל הזה אני מעדיפה בגיל מאוחר יותר שזה יהיה חבר בוגר יותר ולא בגיל שלי שהילדים עדין ילדותים ולא בוגרים זהו כתבתי כבר המון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא...מ...ן !!!!!
ניר24/02/2008תדפיסי את מה שכתבת עכשיו ותתלי את זה מעל המיטה, או ליד המיטה. ובכל בוקר כשאת קמה, רק תעיפי מבט חטוף בדברים הללו ותתדלקי את הנשמה היפה שלך כדי שיהיה לך את השאיפה והרצון להעביר יום בכייף.
לא תאמיני מה שחיוך מסוגל לעשות. קלטתי את זה רק בשנים האחרונות. פתאום התחלתי לחייך, גם כשלא היתה ממש סיבה, דאגתי לחייך ולא יאומן איזה תוצאה חיובית קיבלתי. היום אני הרבה פחות זעפן משנים קודמות.
לפחות פעם בשבוע אני חושב על פרפרים שחיים יום אחד. את קולטת כמה דברים הם מפסידים.
איזה מזל שאנחנו לא פרפרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון באמת מזל
חן24/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלניר תשובות על השאלות
חן24/02/2008אני אוהבת שירים בצרפתית ובאנגלית ובספרדית ובעברית
ויש המון שירים שאני אוהבת
אני יכתוב שלוש שירים שאני אוהבת
1.את יפה של עידן יניב
2.ים של טעויות והוזה אותך מולי של אייל גולן
3.השיר עד הסוף של ליאור פרחי ושלומי שבת
וזהו יש עוד המון שירים שאני אוהבת
ואני אוהבת שירים שקטים עצובים שמחים
וזהו אני צריכה ללכת לישון את שאר התשובות לשאר השאלות אני יענה לך מחר
ביי לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)