ציפרלקס וחילוף חומרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס וחילוף חומרים
    ענת
    20/08/2012

שלום, לאחרונה הוחלפה לי התרופה נגד דיכאון מאפקסור לציפרלקס. אני חיייבת לציין שהכדור עובד נהדר נגד הפרעות חרדה, מצאתי עבודה ואני מתפקדת הרבה יותר טוב. יחד עם זאת אני בעלת נטייה מסיבית להשמנה ואף ירדתי בכוחות עצמי באמצעות דיאטה והתעמלות כ-50 קילוגרמים. בשלושת השבועות מאז התחלתי לקחת את הציפרלקס עליתי במשקל קרוב ל-10 קילוגרמים, וזה מאוד משפיע עלי מבחינת הרגשה. אני מבקשת לדעת עם דיאטה של הורדה בפחמימות וסוכרים (שכן הרגשתי שהאכילה שלי התגברה עם הכדורים, בעיקר למתוקים ומאפים) יכולה לפתור את הבעיה או שהציפרלקס כתרופה מאיטה את חילוף החומרים כדוגמת זיפרקסה למשל ואני אאבד שליטה בעליה במשקל ולא אצליח לרדת. הנושא דחוף לי שכן הוא משפיע על מצב הרוח שלי והמוטיבציה שלי בצורה קריטית, למרות השיפור בתחושת החרדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס וחילוף חומרים

הוספת תגובה

• ציפרלקס וחילוף חומרים - תגובה

ד''ר אלונה גוברמן
    21/08/2012

שלום. עלייה במשקל מהתרופות נוגדי דיכאון וחרדה מאוד אינדיבידואלית. השמנה עם ציפרלקס הינה תופעת לוואי מאוד נדירה. זה קורה מסיבות שונות: שינויים מטבוליים, עלייה במצב הרוח , גורמת לעליה בתיאבון וכו'. תדברי עם רופא שלך. אני מאוד ממליצה להיות במעקב אצל דיאטנית
    חשוב לעשות פעילות גופנית .
    בהצלחה
    אשמח לענות על שאלות נוספות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס

אני
    31/07/2013

מאט את פעילות בלוטת התריס ולכן נגרמת ההשמנה
    עלול גם לגרום לתת פעילות של הבלוטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו