מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון??דני(שם בדוי)21/08/2012
היי..אני בת 17 ובכמה חודשים האחרונים אני מוצאת את עצמי עצובה או בוכה..מגיבה קשה לכל מה שאומרים לי..אין בי את ההתלהבות שהייתה לי בעבר..לפני כמה זמן היה לי יומולדת דבר שאמור להיות הכי כיף..אבל מצאתי את עצמי בוכה ומחכה שזה יעבור...כל פעם לפני שאני יוצאת מהבית אני בוחרת בגדים מודדת אותם ואז מתחילה להתעצבן ולהגיד שאני מכוערת ומסכנים האנשים שצריכים לראות אותי ולהסתובב איתי(איך הם לא מתביישים בי??)לפני כל יציאה אני בוכה..ואני מרגישה שאמא שלי ממש נלחצת מזה אבל אני לא יכולה לעשות כלום זה חזק ממני..כל פעם שאני יוצאת לא משנה לאן אם זה אחותי או אמא שלי אני מרגישה כאילו הם עושות לי טובה שהן יוצאות איתי,אני בחיים לא הרגשתי ככה..אני מרגישה עצב ויאוש שלא מרפים ממני..אין לי אנרגיות או מוטיבציה לעשות דברים..אני בכל דבר רואה את השלילי..ואני לא מצליחה להבין מה אני צריכה לעשות בשביל שכל זה יגמר..כי אני כבר לא יכולה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון?? - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל21/08/2012דני שלום,
אני מאוד ממליצה על התיעצות עם רופא פסיכיאטר של נוער. אין סיבה לסבול, היום קיימים טיפולים רבים שיכולים לעזור לשפר את מצבך. אך קודם כל יש צורך באבחון מקצוע ומעמיק על מנת להבין ממה אתה סובל וכיצד לעזור לך. פנה ללא דיחוי לרופא פסיכיאטר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)