רמוטיב...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמוטיב...
    סיון...
    01/09/2012

שלום ברצוני לשאול לגבי התסמינים הגופניים שיש לי חוסר שיווי משקל הרגשת נפילה תחושת עילפון כאבי רגליים כאביי שרירים שריפה בכפות הרגליים זרמים בכל הגוף שלפעמים מתחזקים ויותר מפריעים לי בראש וברגליים... עשיתי את כל הבדיקות האפשריות הרופא אומר שזה ממתח וחרדות ונתן לי תרופה בשם רמוטיב אך טרם לקחתי אותה האם כדאי להתחיל אותה...? האם יש לה תופעות לוואי האם היא ממכרת...? האם היא יכולה להעלים א תהתסמיניים הגופניים שאני מרגישה כבר חצי שנה...? אשמח לתשובה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמוטיב...

הוספת תגובה

• ???????.

סיון...
    03/09/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ???????. - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    04/09/2012

סיוון שלום,

אני מקווה שהתיעצת עם רופא פסיכיאטר. רמוטיב, היא תרופה המופקת מתמצית הצמח היפריקום ונועדת לטיפול במצבי דיכאון וחרדה ברמה קלה עד בינונית. לתרופה זו יש פחות תופעות לוואי מאשר לתרופות נוגדות חרדה / דיכאון אחרות והיא לא ממכרת. האם היא תעלים לך את התסמינים הגופניים אינני יודעת. כדי לדעת יש רק לנסות ולבדוק את ההשפעה של התרומה עליך.

תרגישי טוב,  

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו