מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהסיוון12/09/2012
שלום
לפני כשבועיים עברתי התקף חרדה שהיה ממש חזק וממש הלחיץ אותי
ומאז אני פשוט יום יום חווה לחץ ופחד
לפי מה שאני קוראה הוא טבעי אבל מצד שני אני מאוד מאוד לחוצה
נפגשתי עם פסיכולוגית היא אומרת שזהבסדר וקל לטיפול ובמקביל כשאני בלחץ שותה כדור טבעי להרגעת לחץ
לפי מה שקראתי באינטרנט צריך טיפול קוגנטיבי התנהגותי
אין לי מושג מה זה אך שאלתי את הפיסכוליגת שלי והיא לא מטפלת בשיטה הזו
השאלה שלי או יותר נכון :
א. מתי זה עובר
ב. מה לעשות לאיזה טיפול ללכת אם בכלל והאם זה בסדר להחליף מטפל
אשמח לתשובה דחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל12/09/2012שלום לך, הדרך הטובה ביותר להתגבר על התקפי חרדה היא לשלב טיפול תרופתי SSRI ופסיכותרפיה התנהגותית- קוגניטיבית וביופידבק. את לא חייבת להחליף מטפלת. בטיפול CBT תוכלי לרכוש כלים להתמודדות נכונה עם חרדה ועל דברים אחרים תעבדי עם הפסיכולוגית שלך. הדבר מקובל בתנאי ששני המטפלים מסכימים לכך.
תרגישי טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות
סיוון23/09/2012תודה
האם אפשר גם לצאת ללא תרופות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל24/09/2012סיוון שלום,
בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי אפשר ללמוד מיומנויות שעוזרות להתמודד ללא תרופות. טיפול בביוםידבק גם יכול מאוד לעזור בלי תרופות. בנוסף, ניתן לנסות טיפול בשיטת נוירופידבק.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)