מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לכולם..!!!אייל15/09/2012
אכן כן "רוצה.." להיות ב"טיפול" .
אני מקבל ויודע להפיק את המיטב בתהליך שלי עם מטפל זה או אחר ..
אך קשה לי מאוד הבחירה בסוג של הטיפול והמטפל .
יש לי התמודדות כוללת במצב נפשי מסוים ומאוד קשה לי בחיים .. למרות שכבר" דיי.." התרגלתי למצב אך זה אכן פוגע באיכות חיי.
מה אתם ממליצים לי לעשות בנידון .??
תודה ושיהיה לךכולנו חג שמח" ושנה טובה ומבורכת" ונטולת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכולם..!!! - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל15/09/2012אייל שלום,
אתה לא מתאר ממה אתה סובל ואיזה טיפולים כבר ניסית. האם ניסית טיפול התנהגותי - קוגניטיבי? זהו איפול קצר, ממוקד והוכיח את עצמו כיעיל עבור מרבית ההפרעות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר נכבדה
אייל19/09/2012לוקה בסכיזופרניה + אוסידי קשה מאוד ..
ניסיתי בעבר טיפול דינמי וגם יותר מאוחר גם סיביטי..
נוטל תרופות בצורה עקבית.. ועדיין חש סבל נוראי מ-מכלול בעיותי אלו ואחרות .
מקווה שנתתי לך תמונה יותר ברורה .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר נכבדה - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל19/09/2012אייל שלום,
חשוב לבדוק מהן המטרות הטיפוליות שלך? מה לא עבד בטיפולים הקודים ומדוע? האם ישנם דברים שבכל זאת עזרו ומהן? בכול אופן, על מנת לחשוב על הדרך הטובה ביותר לעזור לך יש צורך בבדיקה מעמיקה. יתכן וכדאי לבדוק שוב את הטיפול התרופתי. אני מציעה שתשוחח עם הרופא המטפל שלך או תפנה לקבלת חוות דעת שניה אצל רופא אחר.
תרגיש טוב ושנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לכולם..!!! - תגובה
שרון לויט15/09/2012היי אייל,
לגבי סוג הטיפול, ניתן ללכת למטפל שיש לו ידע בכמה גישות טיפוליות מרכזיות, וכך תוכל לבחור ביחד איתו (גם לפי התרשמותו המקצועית וגם לפי נטיית לבך) את הגישה הטיפולית. לגבי המטפל עצמו, זה הרבה פעמים עניין של ניסוי וטעייה. ניתן לבקש המלצות למטפלים מאנשים שאתה סומך עליהם, אך יש לקחת בחשבון שהעניין של החיבור עם המטפל הספציפי הוא עניין מאוד אישי.
בהצלחה ושנה טובה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)