דיכאון ותחושת נבגדות והשפלה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון ותחושת נבגדות והשפלה.
    דניאלה
    19/09/2012

הייתי בקשר 4 שנים עם בחור.זאת לא הייתה זוגיות.זאת הייתה סוג של יזיזות (עם הערכה מ-2 הצדדים)הבחור לא התאהב בי אך פיתח רגשות מסויימים.המפגשים היו שבועיים .וחוף מפרידה של חצי שנה היינו בקשר רציף.אני יודעת בוודאות שלא שכב עם אחרות בזמן שהיה איתי.נקשרתי אליו מאוד.ולא יכולתי ללכת למרות שידעתי שזה נדרש.כי אני רווקה. לפני כמה ימים הוא חתך ממני בפתאומיות בשביל בחורה אחרת.גיליתי זאת בעקיפין והוא הודה שכבר התחיל לצאת עם מישהי חדשה ומרגיש התלהבות.הרגשתי שזאת בגידה כי לא יידע אותי על כך.האם זאת נחשבת בגידה?הוא היה נחרץ שלא יהיה ביננו קשר יותר.אני לקחתי זאת קשה. אני מאוד רוצה לשקם את עצמי אך מאז בקושי חיה-קשה לישון..ולתפקד. זה יותר מעצם העלבון והזלזול שלא נפרד ממני יפה. איך את מציעה לי להתמודד עם המצב?הבחור דיבר איתי בשיחת הטלפון האחרונה כאילו שאני זרה לו...ורק רצה להיפטר ממני.האם זו בגידה?איך אין לו רגשות אשם בכלל?לטענתי החליט שהוא רוצה כבר זוגיות וזה לא יהיה איתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיכאון ותחושת נבגדות והשפלה. - תגובה

שרון לויט
    19/09/2012

היי דניאלה,
    ההגדרה של בגידה תלויה בטיב הקשר שלך עם הבחור. ייתכן שאת רואה את תגובותיו כבגידה והוא לא, מאחר שמבחינתו הוא לא היה איתך בקשר רומנטי, והקשר לא כלל בלעדיות. במקרים כאלה, הדרך היחידה להתגבר ולהשתקם היא לנתק כל קשר עם הבחור, ולהמשיך בחייך בלעדיו. סביר להניח שהדבר יהיה מלווה בתקופת אבל, כפי שמרגישים אחרי פרידה בקשר רומנטי. אולם, תחושת הקושי המלווה את השבועות או החודשים הראשונים תפנה את מקומה לקשרים רומנטיים אמיתיים, שיבואו מאוחר יותר. עלייך להאמין כי את ראויה לקשר אמיתי, עם גבר שיידע להעריך ולכבד אותך. לי אין שום ספק כי את מסוגלת להתאהב בגבר נוסף מלבדו- אך זכרי כי הדבר מותנה בניתוק מוחלט.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו