מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יכולה להתמודד יותר...מאי14/05/2007
היי
אני בת 25, ומאז שאני זוכרת את עצמי, באיזשהו מקום הייתה לי תמיד תחושה פנימית שאני שונה שאצלי הכל יותר מסובך ויותר קשה והרבה יותר מורכב. אני בוכה לעיתים קרובות נכנסת לתקופות קשות ביותר ולא מצליחה להתאושש מהם, אני כותבת שירים בערך מגיל 12 והיום כשאני קוראת אותם אני מבינה שאני במצב הזה כמעט כל חיי.
לפני שנה התחלתי ללמוד לתואר ראשון באוניברסיטה במסגרתו לקחתי קורס במבוא לפסיכולוגיה. כאשר הגענו לחלק של פסיכופתולוגיה ולמדנו על דכאון המרצה החל למנות את התסמינים למחלה ופשוט הרגשתי באותו הרגע שהוא מדבר עליי, ואני מסתכלת במראה, והבנתי שאני סובלת מדכאון, אולי זה קצת יהיר לאבחן את עצמי אבל קראתי כל כך הרבה חומר בנושא שרק חיזק את דעתי. במשך שבועיים מאותו רגע הייתי במצב קשה מאוד, בצורה הכי צינית ואבסורדית הרגשתי איזשהו סוג של הקלה שיש סיבה למצבי ואני לא אשמה כמו שתמיד חשבתי, אבל מהשלב הזה אני לא מצליחה להתקדם, אני מפחדת פחד מוות לפנות לטיפול נפשי. ואני מרגישה שזה מנחה את חיי.
כרגע קשה לי מאוד אני בתקופה לא ברורה בחיי ואני מרגישה שאני לא יכולה להתמודד יותר, אני מרגישה לבד, נטושה וללא שום סיכוי לשיפור..
מה עליי לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יכולה להתמודד יותר
14/05/2007מאוד חשוב לא לאבחן את עצמך! לדיכאון הרבה פנים! יש מצבי דכאון שמתחילים מאוד מוקדם החיים. הדיכאון הזה נקרה דיסטימיה. האבחנה לא משנה כ"כ מה שחשוב באמת זה רמת הסבל. אני חושב שמאוד חשוב שבעל מקצוע יבדוק אותך ויחליט ביחד איתך מה הדרך הכי נכונה להמשיך. אני קורא לדיסטימיה ה"מגשה השקטה" הרבה אנשיס סובלים ולא נבדקים. הטיפול הפסיכילוגי ביחב עם הטיפול הפסיכיאטרי יכולים לסייע על תתבישי אפשר להבדק בדיסקרטיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)