מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוש חונק בגרוןריקי29/09/2012
בת 48 מזה זמן רב אני סובלת מהרגשה של גוש חונק בגרון,הגוש מתלווה אליי לכל מקום ובזמן האחרון קשה לי גם לנשום איתו הייתי בטיפולים אלטרנטיביים בדיקור סיני באן אל פי ושום דבר לא עזר הגוש החונק גורם לי להתקפי חרדה קשים, פניתי לפסיכיאטר שנתן ציפרלקס 20 מג ווליום לתקופת הסתגלות,הציפרלקס הפחית לי את התקפי החרדה אבל לא את הגוש החונק,אם מישהו סבל מבעיה כזו אולי יכול לעזור לי בבקשה אני נורא סובלת ולא יוצרת מהבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש חונק בגרון - תגובה
שרון לויט29/09/2012היי ריקי,
הייתי ממליצה להיבדק קודם כל אצל רופא אף אוזן גרון, או רופא אחר שיכול לבדוק אותך פיזית ולמצוא, אולי, מקור גופני לקשיי הנשימה. אם תעברי את כל הבדיקות הגופניות הדרושות ולא תימצא סיבה חיצונית לתחושה שלך, ניתן לנסות להקל על ההרגשה באמצעות טכניקות של עבודה עם הגוף והרפיה. ניתן ללמוד טכניקות הרפיה, למשל, בטיפול קוגניטיבי- התנהגותי או בסוגים אחרים של פסיכותרפיה שמשלבים בין הטיפול בגוף ובנפש.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוש חונק בגרון-המשך
ריקי29/09/2012היי שרון, נבדקתי אצל רופא א.א.ג. והבדיקות תקינות מין גוש חנק חוסם מעבר של אוכל ושתייה וקושי לנשום שמוביל להתקף חרדה מקשה על בליעת רוק מיואשת בא לי למות מה אני יכולה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוש חונק בגרון-המשך - תגובה
שרון לויט30/09/2012היי ריקי,
יש לוודא שביררת בוודאות את הסיבה לגוש. אם אין שום ספק שהסיבה היא נפשית ולא רפואית, קראי את התגובה שכתכתי לך למעלה, לגבי פסיכותרפיה ותרגילי הרפיה.
חג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ריקי, אני סובלת מאותה בעיה
מורן28/08/2015שלום ריקי, אני סובלת מאותה בעיה כבר שנתיים וחצי
עברתי את כל הבדיקות הגופניות
האם מצבך השתנה לטובה מאז?
אשמח לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)