מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדת נטישהרונן01/10/2012
שלום,
אני בן 28, בן לאם חד הורית (אבי עזב את הבית כשהייתי בן 6), ואני מאובחן כסובל
מחרדת נטישה. אני מרגיש ננטש ע"י בחורה איתה נהלתי קשר של חצי (למרות שאני יזמתי את הפרידה), וננטש גם ע"י מקום העבודה שלי בשנים האחרונות.
הדבר גורם לי לחרדות ופחדים, חוסר בטחון עמוק וחוסר חשק לעשות דברים בסיסיים.
אני מתכוון להתחיל פגישות עם פסיכולוג אך רציתי לדעת אילו תרופות מומלצות לאדם במצבי, בעיקר לחרדת הנטישה והחוסר בטחון.
ניסיתי רמוטיב אך הכדור מכיל לקטוז ואני רגיש לזה וממילא הכדור לא היה מספיק אפקטיבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדת נטישה - תגובה
שרון לויט01/10/2012היי רונן,
כדאי לפנות לפסיכיאטר, אשר יתאים לך את התרופה או התרופות שיעזרו להשיג הקלה בחרדה לטווח הארוך. אכן, חלק מהתרופות מכילות לקטוז. לדעתי ומניסיוני, פסיכיאטר כנראה יציע לך טיפול בתרופות מקבוצת ה- SSRIs, שהן תרופות המשמשות לטיפול בחרדה ודיכאון בטווח הארוך, כגון ציפרלקס, סרוקסט ודומותיהן. יש לציין, כי תרופות לטיפול בחרדה משמשות עבור כל סוגי החרדה, בלי קשר למושא הפחד.
חג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)