חרדת נטישה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה
    רונן
    01/10/2012

שלום,
    אני בן 28, בן לאם חד הורית (אבי עזב את הבית כשהייתי בן 6), ואני מאובחן כסובל
    מחרדת נטישה. אני מרגיש ננטש ע"י בחורה איתה נהלתי קשר של חצי (למרות שאני יזמתי את הפרידה), וננטש גם ע"י מקום העבודה שלי בשנים האחרונות.
    הדבר גורם לי לחרדות ופחדים, חוסר בטחון עמוק וחוסר חשק לעשות דברים בסיסיים.
    אני מתכוון להתחיל פגישות עם פסיכולוג אך רציתי לדעת אילו תרופות מומלצות לאדם במצבי, בעיקר לחרדת הנטישה והחוסר בטחון.
    ניסיתי רמוטיב אך הכדור מכיל לקטוז ואני רגיש לזה וממילא הכדור לא היה מספיק אפקטיבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת נטישה

הוספת תגובה

• חרדת נטישה - תגובה

שרון לויט
    01/10/2012

היי רונן,
    כדאי לפנות לפסיכיאטר, אשר יתאים לך את התרופה או התרופות שיעזרו להשיג הקלה בחרדה לטווח הארוך. אכן, חלק מהתרופות מכילות לקטוז. לדעתי ומניסיוני, פסיכיאטר כנראה יציע לך טיפול בתרופות מקבוצת ה- SSRIs, שהן תרופות המשמשות לטיפול בחרדה ודיכאון בטווח הארוך, כגון ציפרלקס, סרוקסט ודומותיהן. יש לציין, כי תרופות לטיפול בחרדה משמשות עבור כל סוגי החרדה, בלי קשר למושא הפחד.
    חג שמח,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו