מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרא בדכאוןאמיר02/10/2012
שלום שמי אמיר אני בן 45 ואני סובל מדיכאון כבר כ18 שנים , עד לפני כשלושה חודשים נטלתי לוסטראל ובסה"כ היה בסדר ותפקדתי בכל המונים בסדר וכמעט שלא הרגשתי תופעות מלבד עייפות מסויימת והזעה מוגברת , אבל באופן כללי יכולתי לתפקד ולעבוד ןהרגשתי טוב.
לפני כחמישה חודשים החלה התדרדרות ולפני כשלושה חודשים נגשתי לרופא הפסיכייטר והוא החליף לי את הכדורים , נטלתי את הכדורים כחודש והם לא עזרו לי ,
וסבלתי מצרבות חזקות בשתן , הלכתי שוב לרופא והוא המליץ לחזור לטיפול בלוסטראל עליתי במינון ואני שותה הים שלושה גלולות של 100 מ"ג ועדיין אני מרגיש רע כגון צמרמורות כאבי ראש ותחושת דכאון חזקןת קשה לי מאוד לתפקד , אבקש ממכם יעוץ לעזרא ,תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרא בדכאון - תגובה
שרון לויט02/10/2012היי אמיר,
כדאי לעשות בדיקות רפואיות כלליות, כי ייתכן שלתחושות שלך יש סיבה גופנית שאינה נובעת מן הטיפול התרופתי. פרט לכך, קיימות תרופות רבות ושונות לדיכאון, וניתן לנהל שיחה עם הפסיכיאטר לגבי אופציות שונות לטיפול תרופתי שלדעתו יתאימו לך. בנוסף, מלבד הטיפול התרופתי ניתן להיעזר בטיפול קוגניטיבי התנהגותי כדי להקל על הדיכאון, או בטיפול פסיכולוגי אחר שאתה מתחבר אליו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)