מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מקלונקסשיר02/10/2012
שלום
אני כבר חודשיים בערך נוטלת פבוקסיל וקלונקס בגלל חרדות ורציתי לדעת כיצד אני יכולה יכולה להיגמל מהקלונקס אף על פי שהוא עוזר אני לא רוצה להימכר...ניסיתי כמה ימים לא לקחת אבל נהיה לי חום פנימי כזה בגוף וקשה לי לתפקד ככה...האם יש דרך להיגמל מהקלונקס ולא להרגיש את החום הזה? דבר שני כיצד אפשר להימנע מהחוסר חשק המיני שהפבוקסיל גורם? ואם אני עדיין מרגישה את החום הזה בגוף אולי אני צריכה להחליף את הפבוקסיל במשהו אחר שיעזור יותר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מקלונקס - תגובה
ד''ר אלונה גוברמן09/10/2012שלום. לא ציינת איזה מינון של קלונקס את נוטלת. מומלץ להוריד את התרופה בהנדרגה. לגבי פבוקסיל : אני ממליצה לדבר עם פסיכיאטר מטפל יכול להיות צריך להתאים את המינון, להוריד או להחליף.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מקלונקס
אזרח13/01/2013שלום
בעקבות ארוע טראומטי נוטל קלונקס כ 4 שניםץ
מינון יומי כ 3/4 מ"גץ
מבקש הכוונה לגמילה מקלונקסץ
במידה וניתן אשמח לקבל המלצות על גופים העוסקים בכךץ
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מקלונקס - תגובה
ד''ר אלונה גוברמן24/01/2013שלום. כל שינוי תרופתי צריך לעשות בליווי פסיכיאטר המטפל. באופן ככלי ( מאוד אינדיבידואלי) מורידים רבע כדור בשבוע אך אני חוזרת כר בליווי איש מקצוע!!!!
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)