גמילה מקלונקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מקלונקס
    שיר
    02/10/2012

שלום
    אני כבר חודשיים בערך נוטלת פבוקסיל וקלונקס בגלל חרדות ורציתי לדעת כיצד אני יכולה יכולה להיגמל מהקלונקס אף על פי שהוא עוזר אני לא רוצה להימכר...ניסיתי כמה ימים לא לקחת אבל נהיה לי חום פנימי כזה בגוף וקשה לי לתפקד ככה...האם יש דרך להיגמל מהקלונקס ולא להרגיש את החום הזה? דבר שני כיצד אפשר להימנע מהחוסר חשק המיני שהפבוקסיל גורם? ואם אני עדיין מרגישה את החום הזה בגוף אולי אני צריכה להחליף את הפבוקסיל במשהו אחר שיעזור יותר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מקלונקס

הוספת תגובה

• גמילה מקלונקס - תגובה

ד''ר אלונה גוברמן
    09/10/2012

שלום. לא ציינת איזה מינון של קלונקס את נוטלת. מומלץ להוריד את התרופה בהנדרגה. לגבי פבוקסיל : אני ממליצה לדבר עם פסיכיאטר מטפל יכול להיות צריך להתאים את המינון, להוריד או להחליף.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה מקלונקס

אזרח
    13/01/2013

שלום
    בעקבות ארוע טראומטי נוטל קלונקס כ 4 שניםץ

מינון יומי כ 3/4 מ"גץ

מבקש הכוונה לגמילה מקלונקסץ

במידה וניתן אשמח לקבל המלצות על גופים העוסקים בכךץ

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה מקלונקס - תגובה

ד''ר אלונה גוברמן
    24/01/2013

שלום. כל שינוי תרופתי צריך לעשות בליווי פסיכיאטר המטפל. באופן ככלי ( מאוד אינדיבידואלי) מורידים רבע כדור בשבוע אך אני חוזרת כר בליווי איש מקצוע!!!!
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו