תוצאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות
    שירה
    05/10/2012

שלום אני מטופלת בויפקס כ שמונה חודשים לאחרונה א לולי את המינון מ 225 ל300 למינון הכי גבוה השאלה היא מה זה אומר מיבחינת הדיכאון עד כמה המצב כשה ?
    ודבר נוסף תמיד סבלתי מבדידות ושעמום ודיכאון כבד מאוד שמלובה בבכי חרדות היסתגרויות בישנות אפראות הכילה חוסר שנה פחד עיפות חרונית
    ואני מרגישה שהכדורים התחילו קצת להשפיעה וביכלל החגים לא היתה לי פגישה אם הפסיחולוגית שלי כבר חודש וחצי אני בת 29 ויש לי דיסלקציה וביגלל זה השגיאות
    אין כול כך חברים ואני גם לא עובדת ביגלל הדיכאון ופיטרו אותי ביגללו ליפני 4 חודשים
    ומשעמם לי כול כך מישפחה אן כול כך כשר מה עוסים אני לא יחולה יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בבקשה

שירה
    05/10/2012

אני יודעת שליפתטור באיות כמו בדידות צריך לעסות האפך לצת ולפגוש אנשים וכמובשאר תחומי החיים צריך לציצור מציאות חדשה ומענינת לפי מה שאתה אוהב
    אבל אני לא יודעת אך למשל ללכת לברכה לא רוצה ללכת לבד ממש לא מידי פעם אני יושבת בבת כפה לבד אבל נמעס לי ממש ופעילות גופנית אני עוסה וזה לא ממש עוזר
    אוףףףףף כשה לי כול כך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בבקשה - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    06/10/2012

שירה שלום,

ראשית, אני ממליצה לבדוק את הטיפול התרופתי. יתכן ואת לא מאוזנת מבחינה תרופתית. שנית, רצוי לשלב טיפול תרופתי עם פסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית CBT. יתכן וחסרים לך כישורים מסוימים שתורמים לתפקוד התקין בתחומים השונים של החיים. במהלך CBT תוכלי לרכוש כישורים ומיומנויות שיאפשרו לך שליטה בחייך, תוכלי לבנות תוכנית התקדמות הדרגתית לקראת השגת המטרות שחשובות לך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו