מה הטעם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הטעם?
    שכחתי את שמי
    28/02/2008

שלום.
    אני בת 28 וחצי ולכאורה לא חסר לי כלום: יש לי בעל רגיש ויפה ואוהב. יש לי עבודה שאני מאוד אוהבת ומצליחה בה. אני נראית טוב ומתחילים איתי גברים כל הזמן. ועם כל זה אני לא מוצאת שום סיבה לשמוח. שום דבר לא מצחיק אותי. כלום לא גורם לי שימחה. אני חיה בלי לחיות. קמה בבוקר הולכת לעבודה, עושה מה שאני אמורה לעשות אבל כל רגע עוברת לי המחשבה שגם אם לא הייתי עכשיו קיימת, או אם נגיד הייתי נדרסת בכביש- אז זה לא היה משנה. אין לי שום רצון לחיות. לפעמים אני עולה לאוטובוס ואפילו רוצה שיהיה איזה פיגוע כבר שיהרוג אותי וזהו.
    במשך השבוע עוד אכשהו אני שורדת- כי אני עובדת המון שעות ובערב כשאני מסיימת לעבוד- אני לוקחת על עצמי עוד עבודות הבייתה(עבודות שאני משתכרת עבורן). ככה כשאני עסוקה עד 1:00 בלילה וקמה ב-7 בבוקר, פחות יש לי זמן פנוי לחשוב על זה. אבל מספיק שלכמה דקות אני לא נמצאת בתעסוקה(למשל נוסעת באוטובוס) כדי שיחזור אליי הרצון הזה- לא להיות.
    אני מלאה בשנאה עצמית. לא סובלת אותי. אני מלאה בעצבים ותוקפנות שיוצאת לא פעם על בעלי שלא בצדק.
    סופי שבוע בשבילי הם אסון. אני ככ' מחכה להם ובסוף כל מה שאני עושה ביום שבת זה לבכות במיטה.

אני חושבת שמקור הדיכאון שלי מגיע מתיסכול ואוזלת יד בעיקר. אני מאוהבת כחצי שנה במישהי.
    אני ככ' רוצה אותה שקשה לי לתאר במילים. כרגע לפחות אין לי סיכוי להיות איתה(כי יש לה חבר - הי ביסקסואלית כמוני) אבל המחשבה על הסיכוי האפשרי מתישהו, בעתיד לא מרפה ממני.
    אני שונאת את עצמי שאין לי אומץ לעשות משהו בנידון. לא מסוגלת לדבר איתה אפילו. שונאת את עצמי על חוסר היוזמה שלי. לא מסוגלת להרים טלפון . אני פשוט לא מסוגלת. ככ' אין לי אומץ. ואני לא ביישנית בכלל ,בדרך כלל. אבל כל מה שקשור אליה גורם לי לרעוד ולגמגם.
    ניסיתי לשכוח ממנה. להגיד לעצמי- טוב אין סיכוי תמשיכי הלאה, אבל אני פשוט לא יכולה. אני דוחקת אותה מהחשבות ואז היא מופיע לי בחלומות. ואחרי שניסיתי לשכוח ולא הצלחתי התייאשתי. אז עכשיו אני חושבת עליה במודע. כל הזמן. חושבת על איך אני ינשק אותה ויענג אותה. לא יכולה להפסיק לדמיין ולפנטז(ויש לי דמיון מפותח מאוד, לצערי).
    אני מרגישה שרק התקווה הקטנה שיש לי, רק בזכות התקווה שאולי פעם יהיה בינינו משהו, אפילו לילה אחד, רק התקווה הקטנה הזאת גורמת לי להמשיך ולשרוד.
    ניסיתי טיפול פסיכולוגי והרגשתי שזה לא עוזר לי. זה גרם לי להיות יותר מדוכדכת. אכשיהו להמשיך ל"טחון " את הנושא הזה עושה אותי עוד יותר עצובה.
    קשה לי ואני סובלת. לבעלי כבר נמאס מאשתו הדיכאונית ואנחנו מדברים על פרידה., נמאס לו להשקיע ולתת ולא לקבל בחזרה."כל מה שאני רוצה זה שתחייכי" הוא אומר לי אחרי ארוחה שהוא מבשל או אחרי מסע קניות של בגדים בשבילי. אבל אני פשוט לא יכולה. אני שמחה באותו רגע, אבל זה לא מחזיק אפילו שעה. אחרי שאני קונה בגדים אני בדכ' שונאת את מה שקניתי, ובמילא לא לובשת את זה. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הטעם?

הוספת תגובה

• אלוהים

ערן
    28/02/2008

איזה ייצור עלוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עובר עליך?

שיר
    01/03/2008

מה זה לפנטז על אישה בעודך נישאת לגבר? למה התחתנת אם את נמשכת לנשים, למה בעלך צריך דו-מינית? איכס, ובנוסף את חוטאת אסור משכב זכר עם זכר או נקבה עם נקבה. את עוד יותר תסבלי אם תהיי איתה כי קודם כל זה לא בריא לנפש ושלא יטעו אותך הגייז למיניהם אין מה לעשות חוקי הטבע הם גבר עם אישה! ובלי קשר ללסביות המוחבאת שלך מסכן בעלך. לדעתי תלכי לטיפול דחוף! ורק אל תעשי משהוא לעצמך מרוב יאוש. אולי תנסי כדורים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הטעם?

29/02/2008

הסיפור האישי שלך מאד מורכב. את מציגה את עצמך כביסקסואלית שמפנטזת על קשר שלא ממש קיים ושבעקבות אותם מחשבות את ממש בדיכאון עד כדי ייאוש וחשיבה אובדנית. ממש מצב של דיכאון וחשיבה אובססיבית. תתעוררי!! או שתעשי משהו עם אותה גברת או שתקדישי זמן ועניין לבעלך. בספרדית, שפת האם שלי, אומרים el que tiene una tienda que la atienda o que la venda בעל חנות צריך לטפל בחנות אחרת שימכור אותו !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו