מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה וחוסר תאבוןדנה13/10/2012
היי,
עשיתי לפני 3 ימים קעקוע שמאוד רציתי ולאחר שעשיתי אותו המחשבה שזה לא הפיך הכניסה אותי לחרדות נוראיות.
אני כן אוהבת אותו וזה משהו שרציתי הרבה זמן ואני גם יודעת שאני יכולה להסיר אותו בכל עת שרק ארצה.
אך עדיין החרדות נשארו- יש לי מצבי רוח שנעים בין רוגע ושמחה לחרדות.
מה שכן אני כבר 4 ימים בלי תאבון ולא מסוגלת להכניס שום דבר לפה!!
רק המחשבה על אוכל מעוררת בי בחילה דבר שמוביל לחרדות נוספות שאני אפתח הפרעות אכילה וארגיש לא טוב.
ניסיתי אתמול לאכול טיפה אך מיד הרגשתי בחילה ולא הייתי מסוגלת להמשיך.
חשוב לי לציין שאני מטופלת באופן קבוע באסטו 20 מ"ג וחצי כדור פרפנאן עקב הפרעות חרדה קודמות.
מה אפשר לעשות על מנת להקל על התחושה הנוראית הזו???
לפני הקעקוע הייתי בנאדם שמח עם תאבון בריא (אני בת 30).
בבקשה עזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה וחוסר תאבון - תגובה
שרון לויט13/10/2012היי דנה,
חשוב שציינת כי את סובלת מחרדות ומטופלת תרופתית. חרדות יכולות להוביל לחרדות נוספות, כל עוד לא משנים את דרך ההתייחסות אליהן, וטיפול תרופתי עוזר באופן חלקי. ברור שהבעיה לא הופיעה בפתאומיות, ויש קשר בינה לבין החרדות מהן את סובלת. גם אם המחשבה הספציפית לגבי הקעקוע תחלוף בסופו של דבר, יכולים להופיע נושאים נוספים שיעסיקו אותך באותה המידה. אני מציעה לפנות לטיפול קוגניטיבי התנהגותי כדי "לפתור את הבעיה מהשורש", כלומר לקבל כלים מעשיים להתמודד עם החרדות. בסופו של דבר אפשר לפתור את הבעיה ולהתגבר, בסופו של דבר, לחלוטין על כל החרדות מהן את סובלת.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)