מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחותי חרדה ממעליותאני15/10/2012
שלום,
אני מצטערת שכתבתי שתי הודעות רצופות (לא בכוונה) ועדיף לתת קדימות לאנשים שמחכים מתחתיי, אבל יש נושא נוסף שאני צריכה עזרה בו.
אחותי הקטנה, בת 9 וכמה חודשים, מפחדת מאוד ממעליות מאז שנתקענו במעלית כתוצאה מעודף משקל בתא בבניין של סבתא שלי. מדובר בבניין חדש אבל המשפחה שלי לא חשבה פעמיים ולמרות שהזהרתי אותם בני המשפחה נכנסו יחדיו, 10 איש, למעלית שמיועדת ל-6 אנשים בלבד. המעלית "שקעה" לקומה -2 ומשם המשיכה כמה דצימטרים, וכשהמעלית נפתחה הדבר הראשון שראינו היה מדרגה בגובה שלושים סנטימטר, בערך. מאז אחותי פוחדת מאוד ממעליות - היא דרשה לעלות בניין של 10 קומות במדרגות, וכששכנענו אותה שאין סיבה לדאגה היא צרחה במעלית ונכנסה לפאניקה רצינית (וגם בכתה כשהנסיעה בת ה-30 שניות הסתיימה). זה מאוד מפריע לנו כיוון שיש לה נטייה לצרוח עם כל תזוזה קטנה. אנחנו גרים בקומה ראשונה ככה שהנושא לא מהווה בעיה משמעותית כשמדובר בבניין שלנו, אבל היא נכנסת לפאניקה אם לדעתה המעלית עומדת להיסגר או שהיא בת יותר משנתיים - שלוש.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחותי חרדה ממעליות - תגובה
שרון לויט15/10/2012שלום לך,
כדי להתגבר על בעייתה, אחותך צריכה לעבור חשיפה הדרגתית לגורם שמפחיד אותה- באופן מבוקר ושיטתי, שלא יציף אותה יותר מדי. ניתן לעשות זאת בטיפול קוגניטיבי התנהגותי אצל מטפל העוסק בטיפול בילדים בגילה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)