מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדת בריאותעידו29/02/2008
שלום רב,אני בן 24 וסובל מחרדות
בתקופה של חצי שנה האחרונה אני חרד לבריאות שלי היפוכנדר בגלל כאבים פיזיים
ודלקות גרון שחוזרות ונשנות ולאחר מכן בעיות במערכת העיכול.
אתמול בערב היו לי צריבות כמו של מדוזה באזור הלב .
קמתי מהשינה אם הירדמות של כל היד כולל הזרוע ימין והתחלתי להניע אותה עד שחזר לי התיפקוד,גם בזמן ישיבה נראה כאילו היא חוזרת לי למצב הירדמות ,הזרוע קיים איזה משיכה או הירדמות באזור שלו.
לפני יומיים היו כאבים בכתף שמאל וגם בבית החזה
ובו זמנית היה מעין שיתוק באזור הלסת שיינים עליונות הייתי צריך להוזיז אותם לראות שקיים קושי.
אני נורא מפוחד שזה משהו ששיך ללב על פי שאני צעיר.או שזה משהו של הפרקים.
היו לי במשך 10 ימים דפיקות לב מהירות שהיו מורגשים והטרידו אותי גם בזמן שינה .
גם היתה פעם אחת הרגשה שהלב מושך את החלק של הגוף באזור שלו לתוכו זה היה לכמה שניות
הצריבות נמשכות לי גם היום למשך כמה שניות.עשיתי בדיקות לפני 3 חודשים
שיצאו תקינות הולטר וארגומטריה אבל אני לא הרגשתי לפני שלושה חודשים את התחושות שיש לי כעת.אני מנסה להרגיע את עצמי בכך שאני צעיר אז הסיכויים אפסיים וגם אם היה משהו
לא הייתי בכלל יכול לתפקד,ככה שאני אולי לוקח את זה למובן של חרדות,לחצים מתח
האם זה אפשרי הגיוני התסימנים שרשמתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדת בריאות
01/03/2008לאלירן שלום
בהחלט יש לך הרבה סימפטומים באזורים שונים של הגוף. תפנה לרופא כבי לוודא שאין לך דבר. עם הבדיקות שליליות תעשה מאמץ לחזור לפעילות רגילה ופחות להתייחס לפיזיות. עם אתה חש קשים פסיכולוגים גש לעשות הערכה עם פסיכיאטר או פסיכולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)