חרדת בריאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת בריאות
    עידו
    29/02/2008

שלום רב,אני בן 24 וסובל מחרדות
    בתקופה של חצי שנה האחרונה אני חרד לבריאות שלי היפוכנדר בגלל כאבים פיזיים
    ודלקות גרון שחוזרות ונשנות ולאחר מכן בעיות במערכת העיכול.
    אתמול בערב היו לי צריבות כמו של מדוזה באזור הלב .
    קמתי מהשינה אם הירדמות של כל היד כולל הזרוע ימין והתחלתי להניע אותה עד שחזר לי התיפקוד,גם בזמן ישיבה נראה כאילו היא חוזרת לי למצב הירדמות ,הזרוע קיים איזה משיכה או הירדמות באזור שלו.
    לפני יומיים היו כאבים בכתף שמאל וגם בבית החזה
    ובו זמנית היה מעין שיתוק באזור הלסת שיינים עליונות הייתי צריך להוזיז אותם לראות שקיים קושי.
    אני נורא מפוחד שזה משהו ששיך ללב על פי שאני צעיר.או שזה משהו של הפרקים.
    היו לי במשך 10 ימים דפיקות לב מהירות שהיו מורגשים והטרידו אותי גם בזמן שינה .
    גם היתה פעם אחת הרגשה שהלב מושך את החלק של הגוף באזור שלו לתוכו זה היה לכמה שניות
    הצריבות נמשכות לי גם היום למשך כמה שניות.עשיתי בדיקות לפני 3 חודשים
    שיצאו תקינות הולטר וארגומטריה אבל אני לא הרגשתי לפני שלושה חודשים את התחושות שיש לי כעת.אני מנסה להרגיע את עצמי בכך שאני צעיר אז הסיכויים אפסיים וגם אם היה משהו
    לא הייתי בכלל יכול לתפקד,ככה שאני אולי לוקח את זה למובן של חרדות,לחצים מתח
    האם זה אפשרי הגיוני התסימנים שרשמתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת בריאות

הוספת תגובה

• חרדת בריאות

01/03/2008

לאלירן שלום
    בהחלט יש לך הרבה סימפטומים באזורים שונים של הגוף. תפנה לרופא כבי לוודא שאין לך דבר. עם הבדיקות שליליות תעשה מאמץ לחזור לפעילות רגילה ופחות להתייחס לפיזיות. עם אתה חש קשים פסיכולוגים גש לעשות הערכה עם פסיכיאטר או פסיכולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו