מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת ריחוף כמו שיכורמשה20/10/2012
עשיתי את כל הבדיקות והכול תקין ואני מרגיש מרחף כאילו לא על הקרקע הרופא טוען שזה חרדה ודיכאון .אני כבר שנה כך ולא יודע מתי אני יחזור לעצמי אם בכלל.אני כבר ממש בפחד שזה ימשיך כל החיים .זה כולל חולשה .עייפות. נימול. כאבי ראש ובטן.ואני אחרי כל הבדיקות .מה אתם יכולים לומר לי על התחושות שלי.ניבדקתי גם אצל נרולוג בכיר מאוד בהדסה עין כרם שאמר לי שאין לי שום מחלה ושזה חרדה ודיכאון ואמר שאני לא במצב של לקחת כדורים ושזה יעבור כמו שזה בא .האם מוכר לכם התופעות שאני מרגיש מה אתם יכולים לומר לי שיכול לעזור .אולי ספורט לעשות כושר מה מה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת ריחוף כמו שיכור - תגובה
שרון לויט20/10/2012היי משה,
התחושות שאתה מתאר יכולות בהחלט להיות קשורות בחרדה, על אחת כמה וכמה אם רופא שבדק אותך אומר לך זאת. התופעות הללו מופיעות אצל אנשים רבים הסובלים מחרדה, וחלקן גם אצל הסובלים מדיכאון. החדשות הטובות הן שבהחלט יש טיפול לתופעות הללו. אתה יכול לפנות לפסיכיאטר, שירשום לך טיפול תרופתי וכן יפנה אותך לטיפול קוגניטיבי התנהגותי, שיעזור לך להתמודד עם הבעיות ולפתור אותן בטווח הארוך.
שבת שלום,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
גלית22/11/2012לי גם היתה תופעה כזאת שהתחזקה במקומות גדולים כמו קניון או סופר . אצלי זה חלק ממכלול בעיות שונות שכולם היו קשורים לחרדה ודיכאון ותרופות עזרו לי. רק צריך סבלנות איתן. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)