תחושת ריחוף כמו שיכור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת ריחוף כמו שיכור
    משה
    20/10/2012

עשיתי את כל הבדיקות והכול תקין ואני מרגיש מרחף כאילו לא על הקרקע הרופא טוען שזה חרדה ודיכאון .אני כבר שנה כך ולא יודע מתי אני יחזור לעצמי אם בכלל.אני כבר ממש בפחד שזה ימשיך כל החיים .זה כולל חולשה .עייפות. נימול. כאבי ראש ובטן.ואני אחרי כל הבדיקות .מה אתם יכולים לומר לי על התחושות שלי.ניבדקתי גם אצל נרולוג בכיר מאוד בהדסה עין כרם שאמר לי שאין לי שום מחלה ושזה חרדה ודיכאון ואמר שאני לא במצב של לקחת כדורים ושזה יעבור כמו שזה בא .האם מוכר לכם התופעות שאני מרגיש מה אתם יכולים לומר לי שיכול לעזור .אולי ספורט לעשות כושר מה מה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושת ריחוף כמו שיכור

הוספת תגובה

• תחושת ריחוף כמו שיכור - תגובה

שרון לויט
    20/10/2012

היי משה,
    התחושות שאתה מתאר יכולות בהחלט להיות קשורות בחרדה, על אחת כמה וכמה אם רופא שבדק אותך אומר לך זאת. התופעות הללו מופיעות אצל אנשים רבים הסובלים מחרדה, וחלקן גם אצל הסובלים מדיכאון. החדשות הטובות הן שבהחלט יש טיפול לתופעות הללו. אתה יכול לפנות לפסיכיאטר, שירשום לך טיפול תרופתי וכן יפנה אותך לטיפול קוגניטיבי התנהגותי, שיעזור לך להתמודד עם הבעיות ולפתור אותן בטווח הארוך.
    שבת שלום,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

גלית
    22/11/2012

לי גם היתה תופעה כזאת שהתחזקה במקומות גדולים כמו קניון או סופר . אצלי זה חלק ממכלול בעיות שונות שכולם היו קשורים לחרדה ודיכאון ותרופות עזרו לי. רק צריך סבלנות איתן. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו